Новини

Обласна рада запровадила конкурс «Краща спортивна громада Житомирщини»

Переможці отримають грошові премії від 100 до 200 тисяч гривень.
Заявки від органів місцевого самоврядування приймаються до 1 жовтня.

Рішенням 17 сесії Житомирської обласної ради від 26.07.2018р. № 1134 з метою формування, поліпшення та пропаганди здорового способу життя, орієнтації жителів області на поетапну побудову ефективної моделі розвитку фізичної культури та спорту запроваджено обласний конкурс «Краща спортивна громада Житомирщини».
Відповідно до затвердженого обласною радою Положення щодо проведення даного конкурсу учасниками цього конкурсу можуть бути органи місцевого самоврядування територіальних громад сіл, селищ, міст районного значення Житомирської області, які подали заявки на участь у Конкурсі у порядку, визначеному Положенням. Заявки для участі у конкурсі та відповідні документи подаються обласній комісії до 1 жовтня.
Органи місцевого самоврядування територіальних громад сільських, селищних, міських (міст районного значення) рад, які стали переможцями, отримують з обласного бюджету грошові премії шляхом перерахування іншої субвенції з обласного бюджету на капітальні видатки: за 1 місце – 200 тис. грн.; за 2 місце – 150 тис. грн.; за 3 місце – 100 тис. грн. Ці грошові премії використовуються на спортивний розвиток територіальних громад відповідно до основних завдань Конкурсу.

Положення

Додаток 1

Додаток 3

Ви тут: Головна Обласна рада запровадила конкурс «Краща спортивна громада Житомирщини»