Звіт депутата Житомирської районної ради 7 скликання Станіславова Олександра Володимировича

Звіт депутата Житомирської районної ради 7 скликання

Станіславова Олександра Володимировича

            У відповідності до статті 16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», я – Станіславов Олександр Володимирович - як депутат Житомирської районної ради 7 скликання оприлюднюю звіт про свою роботу в районі та районній раді за 2018 рік.

            У своїй депутатській діяльності керуюся Конституцією України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про статус депутатів місцевих рад», Регламентом Житомирської районної ради та іншими нормативними актами, що визначають порядок діяльності депутатів районної ради. Входжу до постійної комісії районної ради з питань розвитку агропромислового комплексу, земельних відносин та екології, є членом цієї комісії.

            Як депутат районної ради беру активну участь у здійсненні місцевого самоврядування, роблю все можливе аби покращити життя соціальних верств і конкретних громадян.

            Моя депутатська діяльність впродовж минулого, 2018 року, була спрямована на захист інтересів громади с. Березівка, с. Богданівка, с. Дубовець, с. Черемошне та жителів і громад усього Житомирського району, виконання доручень у межах депутатських повноважень.

            Місцеве самоврядування бере активну участь у втіленні у життя основних напрямів поліпшення соціально-економічного становища краю та усіх сфер життя наших земляків. 

            Тому, в 2018 році мені, спільно з сільським головою та депутатським корпусом сільської ради вдалося вирішити значну частину проблем, що хвилювали мешканців мого виборчого округу.

            Надано фінансову допомогу Березівській ЗОШ І-ІІІ ст. на загальну суму 16173 грн; ДНЗ «Веселка» с. Березівка на придбання матеріалів 5700 грн; на поточний ремонт бібліотеки с. Березівка 60000 грн; на придбання путівок для оздоровлення дітей Березівської сільської ради 4200 грн; на придбання меблів Дубовецькій ЗОШ І ст. 10000 грн; на поточний ремонт ДНЗ «Сонечко»            с. Черемошне 22000 грн; на капітальний ремонт спортивного залу Черемошнянської ЗОШ І-ІІ ст. 10000 грн та капітальний ремонт будинку культури с. Висока Піч 10000 грн.

            Впродовж звітного періоду підтримував постійний зв’язок із виборцями виборчого округу для вивчення громадської думки та потреб населення, прийом громадян проводиться кожної середи місяця. За звітний період мною проведено кілька десятків зустрічей з виборцями.

            Намагаюсь по можливості зустрічатись із жителями села та, в рамках своїх повноважень, допомагати у вирішенні побутових та соціальних проблем громади в цілому і кожного виборця зокрема. 

Складна соціально-економічна ситуація поглиблює проблеми малозабезпечених громадян, родин з низьким рівнем доходу, тому люди часто звертаються з проханням про матеріальну (грошову) допомогу. У 2018 році, за рахунок коштів, спрямованих для забезпечення виконання депутатських повноважень мною була надана матеріальна допомога жителям Житомирського району в сумі 30000 гривень.

            Також приймав участь у спортивному та культурному житті району: надав фінансову допомогу в сумі 1000 грн для участі спортсменів Житомирського району у обласних та Всеукраїнських змаганнях; 5500 грн на придбання музичного інструменту для народного гурту «Музики»; 20000 грн на придбання сценічних костюмів для участі в обласних та районних масових заходах, конкурсах, оглядах для будинку культури с. Кодня «Веселі паняночки».

            Брав участь в реалізації районного проекту з придбання та встановлення комп’ютерного томографа для КНП «Центральна районна лікарня» ЖРР - надав фінансову допомогу в розмірі 20000 грн. Результатом реалізації цього проекту є обслуговування жителів усіх населених пунктів Житомирського району, шляхом надання медичних послуг з досліджень на комп’ютерному томографі на пільгових умовах за зниженою вартістю послуг.

         У 2018 р. прийняв участь у роботі 6 засідань постійної комісії з питань розвитку агропромислового комплексу, земельних відносин та екології. На цих засіданнях було розглянуто ряд питань про затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок водного фонду та технічних документацій по визначенню нормативної грошової оцінки земельних ділянок для рибогосподарських потреб; для догляду за гідротехнічними, іншими водогосподарськими спорудами і каналами; для ведення товарного сільськогосподарського виробництва; для косіння; для розміщення та експлуатації основних підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості; для ведення особистого селянського господарства та інші.

Питання, які не були підтримані депутатським корпусом:

- надання погодження на отримання спеціального дозволу на користування надрами ТОВ «Інвест-Забудова»;

- затвердження технічних документацій - по визначенню нормативної грошової оцінки земельних ділянок - ПП « Фінбудресурс», Сіроватському М.Я., Твардовському А.В. та Хоменко Є. І.

            На засіданнях постійної комісії була затверджена Програма використання коштів районного бюджету, що надходять у порядку відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва, на 2018 рік та внесено зміни до Програми стабілізації і розвитку агропромислового комплексу Житомирського району на період 2016-2020 років.

Вирішення цих питань і є основним завданням депутата районної ради. Розв’язання цих проблем сприятиме підвищенню рівня життя людей у територіальній громаді. Керуючись тим, що найбільшою цінністю нашої держави є її люди, своїм завданням як депутата вважаю всебічно сприяти вирішенню їхніх щоденних життєвих проблем.

                                                                                                              Дякую за увагу. 

Ви тут: Головна документи Документи 8 скликання Звіти депутатів Звіти депутатів попередніх скликань Звіт депутата Житомирської районної ради 7 скликання Станіславова Олександра Володимировича