Звіт депутата Житомирської районної ради 7 скликання Литвиненко Алли Володимирівни за 2018 р.

Звіт депутата Житомирської

районної ради 7 скликання 

Литвиненко Алли Володимирівни

за 2018 р.

У відповідності до ст. 16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» інформую про свою депутатську діяльність за звітний період.

Обрана депутатом Житомирської районної ради від партії Блок Петра Порошенка «Солідарність». Є членом постійної комісії з гуманітарних питань, охорони здоров'я та соціального захисту населення та входжу до складу районної Комісії з увічнення пам’яті видатних осіб та подій.

         Свої депутатські повноваження здійснюю на основі вимог, які передбачені Конституцією України, Законами України «про статус депутатів місцевих рад», «Про місцеве самоврядування в Україні», Регламентом Житомирської районної ради.

         Пріоритетними напрямками роботи вбачаю захист інтересів громади та виборців, виконання доручень виборців, у межах депутатських повноважень, передбачених Законом України «Про статус депутатів місцевих рад». Відтак беру активну участь у роботі сесійних засідань Житомирської районної ради та у засіданнях постійної комісії з гуманітарних питань, охорони здоров'я та соціального захисту населення, адже більшість питань, що ухвалюються депутатами, мають безпосередній вплив на життєдіяльність та розвиток наших жителів і Житомирського району в цілому. Активно долучалася до розробки проектів рішень, напрацьованих постійною комісією. Також, разом з іншими депутатами районної ради, вирішувала нагальні проблеми Житомирського району та виборців, котрі зверталися за допомогою.

         В результаті роботи постійної комісії з гуманітарних питань, охорони здоров'я та соціального захисту населення було розглянуто ряд питань, серед яких:

- звіти керівників комунальних підприємств, установ та закладів районної ради про виконання статутних завдань та фінансово-господарську діяльність;

- звіти керівників структурних підрозділів Житомирської райдержадміністрації.

- погодження та призначення керівників підприємств та організацій комунальної власності.

На засіданнях постійної комісії було розглянуто та затверджено на сесіях районної ради слідуючі Програми:

- Програма соціального захисту громадян Житомирського району, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, на 2018-2020 роки;

- Районна комплексна програма соціального захисту осіб з інвалідністю, ветеранів війни та праці, пенсіонерів, учасників і ветеранів визвольних змагань (ОУН-УПА) та незахищених верств населення Житомирського району на 2018-2020 роки»;

- Програма фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Житомирської районної ради на 2019 рік;

- Програма фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Центральна районна лікарня» Житомирської районної ради на 2019 рік;

- Програма розвитку футболу в Житомирському районі на 2019 – 2020 роки.

Для покращення соціально-економічного та культурного розвитку населення Житомирського району було внесено зміни до наступних Програм:

- Програма національно-патріотичного виховання дітей та молоді в Житомирському районі на 2016 – 2020 роки;

- Програма розвитку фізичної культури та спорту на 2017 - 2021 роки;

- Районна Програма соціальної підтримки сімей загиблих учасників антитерористичної операції, військовослужбовців і поранених учасників АТО та вшанування пам’яті загиблих на 2016- 2018 роки;

- Районна (комплексна) цільова соціальна Програма забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа на 2018-2022 роки;

- районна Програма забезпечення житлом дітей сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа на 2018- 2022 роки.

 

Під час особистих прийомів намагаюся оперативно реагувати на звернення громадян. Підтримую тісні зв’язки з керівниками усіх організацій та установ, які забезпечують життєдіяльність району, та активістами громадських організацій.

В 2018 році надала матеріальну допомогу з особистого депутатського фонду 27 мешканцям Житомирського району, які опинилися в складних життєвих обставинах і потребували лікування на загальну суму 30000 гривень.

За зверненнями директора Іванівської ЗОШ І-ІІІ ст. надала фінансову допомогу в сумі 20000 гривень на придбання шафи для зберігання дидактичних матеріалів та на придбання і встановлення енергозберігаючих вікон для Іванівської ЗОШ І-ІІІ ст. Також мною було надано фінансову допомогу в сумі 19000 грн на придбання твердопаливного котла для Сінгурівського дошкільного навчального закладу «Дивограй».

Як, начальник відділу культури і туризму Житомирської райдержадміністрації, своїми діями сподіваюся посилити державну підтримку культури і туризму в районі шляхом ухвалення відповідних рішень органів державної влади та органів місцевого самоврядування, а також сприяти підвищенню ролі культури у розвитку демократичного громадянського суспільства та створенню сприятливих умов для розвитку культурних і творчих ініціатив з урахуванням місцевих особливостей.

У 2018 році надала фінансову допомогу в сумі 101878 грн на придбання стільців для Новогуйвинського будинку культури Новогуйвинської селищної ради; 18000 грн на придбання концертних костюмів для аматорського гурту «Джерела» Районного будинку культури; 7126 грн для хореографічного колективу «Сюрприз» будинку культури с. Кодня для участі у фестивалі в   м. Яремче.

Брала безпосередню участь в реалізації районного проекту з придбання та встановлення комп’ютерного томографа для КНП «Центральна районна лікарня» ЖРР - надала фінансову допомогу в розмірі 20000 грн. Результатом реалізації цього проекту є обслуговування жителів усіх населених пунктів Житомирського району, шляхом надання медичних послуг з досліджень на комп’ютерному томографі на пільгових умовах за зниженою вартістю послуг.

Моє життєве й депутатське кредо й надалі залишається незмінним: «Виконувати те, що обіцяю. Вислухати й допомогти кожному, хто звертається». Як депутат Житомирської ради проводжу прийом виборців щовівторка з 10.00 год. до 12.00 год. за адресою: с. Іванівка, сільська рада. Телефонні дзвінки від виборців приймаю щодня за номером: +38 098 3106833

Ви тут: Головна документи Документи 8 скликання Звіти депутатів Звіти депутатів попередніх скликань Звіт депутата Житомирської районної ради 7 скликання Литвиненко Алли Володимирівни за 2018 р.