ЗВІТ Мусійчука Романа Миколайовича, депутата Житомирської районної ради VII скликання (Радикальна партія Олега Ляшка) за період 2015 -2017 рік виконання депутатських повноважень

Я, Мусійчук Роман Миколайович, був обраний вперше депутатом Житомирської районної ради 25 жовтня 2015 р. Голова фракції Радикальної партії Олега Ляшка. Член постійної комісії з питань промисловості, будівництва, транспорту, зв'язку та житлово – комунального господарства.
За звітний період відбулося 9 чергових сесій Житомирської районної ради, 6 засідань постійної комісії Житомирської районної ради з питань промисловості, будівництва, транспорту, зв'язку та житлово – комунального господарства . У всіх зазначених заходах був присутнім. Відвідував засідання усіх постійної комісії з питань бюджету та комунальної власності, з питань агропромислового комплексу, земельних відносин та екології, з питань законності, правопорядку і прав людини, депутатської етики, забезпечення діяльності депутатів та місцевого самоврядування, з гуманітарних питань, охорони здоров'я та соціального захисту населення.
Є членом робочої групи з питань вивчення стану земельних ділянок, на яких існують масові захоронення та робочої групи з питань використання майна ради. Також є членом робочої групи з вивчення стану функціонування спортивних установ і організацій району та їх фінансування. Брав участь у роботі виїзного засідання тимчасової контрольної комісії з питань контролю використання коштів районного бюджету, членом якої являюся.
У своїй діяльності співпрацюю із головами та депутатами сільських рад, керівниками закладів освіти, інших підприємств, установ, організацій. Брав участь у проведенні пленарних засідань ради та інших заходах районної ради.
У депутатський діяльності я представляю законні інтереси виборців і вживаю заходів для створення умов для співпраці з мешканцями Житомирського району. Проводжу особистий прийом громадян. Загалом було проведено 17 прийомів та 15 зустрічей з громадянами. На особистих прийомах звернулося близько 50 мешканців, у зв'язку з цим було подано 60 депутатських звернень. Також, мною було виділено 19 матеріальних допомог за зверненнями громадян, які потребували фінансової допомоги.
Одним із напрямків моєї діяльності є покращення надання послуг з пасажирських перевезень та транспортного сполучення сіл районну, в зв'язку з чим було проведено опитування громадян та направлено депутатські звернення до відповідних державних та місцевих органів щодо усунень порушень на автомобільному транспорті. Мною розроблено ряд звернень та проектів рішень щодо врегулювання питання щодо пільгового перевезення громадян, районною радою прийнята відповідна програма щодо компенсації за пільгове перевезення громадян перевізникам, також звернення щодо закупівельних цін на молоко, звернення щодо скасування постанови КМУ щодо вільного ціноутворення тарифів на перевезення пасажирів, звернення щодо монетизації пільг населенню та інші.
У лютому 2017 р. до мене звернувся директор Глибочицької школи з проханням виділити кошти на заміну дерев'яних вікон на металопластикові. На що було виділено з районного бюджету за сприянням колег по фракції Радикальної партії Олега Ляшка 442662 тис. грн.
Разом із колегами по фракції приймали відповідні програми та бюджет Житомирського району. На сесії Житомирської районної було підтримано та затверджено положення про закупівлю через електронну систему публічних закупівель ProZorro, що здатна забезпечити рівні умови та здорову конкуренцією для підприємців. Житомирська районна рада затвердила порядок розгляду електронних петицій. Підтримано впровадження електронного поіменного голосування в Житомирській районній раді систему «Рада – Голос».
Районна рада VII-го скликання має немало добрих справ, зарекомендувала себе згуртованим колективом при прийнятті принципових рішень, які торкаються інтересів всіх верств населення. Районна рада працює в режимі відкритості, тісної взаємодії з виборцями, з органами державної влади і місцевого самоврядування, громадськими та спортивними організаціями Житомирського району.
У своїй роботі керуюсь принципами людяності, взаємоповаги, чесності.
Я надалі буду вивчати потреби громадян району і намагатимусь сприяти вирішенню їх проблем.
Сподіваюсь, що очікувані політичні та економічні зміни в державі приведуть до покращення життя громадян Житомирського району.
Підводячи підсумки сподіваюсь, що при спільному розумінні відповідальності, ми і в подальшому збережемо атмосферу взаємної довіри і поваги.
Лише активна і небайдужа участь кожного мешканця у житті територіальної громади вестиме нас до нових і відчутних здобутків.

Прошу виборців викласти пропозиції, питання, доручення для подальшої моєї роботи відповідно до Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» .

Контактні дані депутата:
- контактний телефон: 063-566-06-27;
- електронна пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Адреси приймальні:
1. м. Житомир, вул. Лесі Українки,1 кожну середу тижня (10:00-13:00)

Депутат
Житомирської районної ради Р. Мусійчук

Ви тут: Головна документи Документи 8 скликання Звіти депутатів Звіти депутатів попередніх скликань ЗВІТ Мусійчука Романа Миколайовича, депутата Житомирської районної ради VII скликання (Радикальна партія Олега Ляшка) за період 2015 -2017 рік виконання депутатських повноважень