Звіт депутата Житомирської районної ради 6 скликання МИХАЙЛОВА АНТОНА МИКОЛАЙОВИЧА про роботу за період 2014 року – перше півріччя 2015 року

Я, Михайлов Антон Миколайович,  як депутата Житомирської районної ради  6 скликання працюю у районній  раді з листопада 2010 року. Обраний по мажоритарному виборчому округу №8 (територія Глибочанської сільської ради). З 22 лютого 2014 року по 7 квітня 2015 року працював у раді на постійній основі на посаді заступника голови районної ради. Звільнений із посади заступника за особистою заявою у зв’язку з призначенням на посаду голови Житомирської районної державної адміністрації. До обрання заступником голови районної ради  очолював постійну комісію з питань бюджету і комунальної власності. На теперішній час є членом постійної комісії районної ради з питань розвитку агропромислового комплексу, земельних відносин та екології.

   За звітний період брав участь у підготовці та роботі  14 пленарних засідань районної ради, засіданнях постійних депутатських комісій  районної ради. Працював у складі президії районної ради, тимчасових та контрольних комісій, що утворювалися рішеннями сесій та постійних комісій,  був головою комісії з питань поновлення прав реабілітованих,  головою експертної та інвентаризаційної комісій, головою конкурсної комісії по заміщенню вакантних посад у виконавчому апараті районної ради, головою робочої групи з питань використання майна.   Брав участь у нарадах та семінарах із сільськими, селищним головами, керівниками районних підприємств, організацій та установ з різних питань життєзабезпечення  району та окремих територіальних громад. Спільно з депутатським корпусом було підготовлено та відправлено понад два десятки звернень до різних інстанцій щодо вирішення екологічних питань, питань транспортного сполучення,  вирішення питань безпритульних тварин тощо. Мною особисто ініційовано прийняття окремих рішень районної ради та постійних комісій – це рішення щодо погодження заходів на фінансування районних програм (фінансування заходів програм здійснюються за погодженням профільних постійних комісій та постійної комісії з питань бюджету і комунальної власності – це дає змогу колегіально  визначати першочергові   завдання та потреби у всіх галузях району),  розробка проекту програми соціальної підтримки учасників АТО та виділення коштів в сумі 10000 грн. кожній родині загиблого воїна, що є жителем Житомирського району. Також мною спрямовано 5000 грн. коштів, виділених мені на депутатську діяльність, Глибочанській сільській раді на оздоровлення дітей.

     З часу початку бойових дій на Сході України  моя робота спрямована також і на підтримку воїнів, які захищають Україну від ворогів: надаю допомогу учасникам АТО у вирішенні їх соціальних та побутових потреб (вирішуються питання щодо надання матеріальних допомог, виділення земельних ділянок, оздоровлення дітей), доставку допомоги нашим військовим у зоні АТО, допомогу переселенцям. Завдяки спільним зусиллям, ч т. органів місцевого самоврядування та жителі району відправлено велику кількість вантажів нашим воїнам у зону бойових дій, мирним жителям, переселенцям. Нині на сході держави триває активне будівництво укріплень для захисту від зовнішнього агресора. Наш район у складі зведеного будівельного загону Житомирської області бере участь у будівництві  фортифікаційних споруд. Мені доручено координувати будівельні роботи.  Також брав безпосередню участь у будівництві таких споруд на загальновійськовому полігоні поблизу с. Перлявка.

    Здійснюючи депутатські повноваження, постійно зустрічаюся із виборцями, беру участь  у роботі колегіальних органів свого виборчого округу (Глибочанської сільської ради),  у зборах громадян  за місцем проживання. Брав участь у вирішенні питань освітлення вулиць сільської ради, надавав консультативну допомогу як посадовим особам сільської ради, так і  мешканцям сіл. Неодноразово звертався до керівництва Житомирського облавтодору щодо вирішення питань  безпеки руху транспорту та пішоходів на ділянках  доріг Київ –Чоп у районі с.Глибочиця, встановлення певних обмежень швидкості руху у районі смт.Гуйва, тощо.

   Пріоритетним і надалі залишатиметься вирішення питань життєзабезпечення  територіальних громад району та зокрема, виборчого округу,  вирішення питань ремонту доріг, впровадження енергозберігаючих технологій, виконання бюджету та раціональне його використання.

Ви тут: Головна документи Документи 8 скликання Звіти депутатів Звіти депутатів попередніх скликань Звіт депутата Житомирської районної ради 6 скликання МИХАЙЛОВА АНТОНА МИКОЛАЙОВИЧА про роботу за період 2014 року – перше півріччя 2015 року