ЗВІТ Депутата Житомирської районної ради VI скликання Мідушевського Віктора Войцеховича від Політичної партії «Фронт змін»

У своїй діяльності керувався Конституцією України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус депутатів місцевих рад», «Про звернення громадян».
Є заступником постійної комісії з гуманітарних питань, охорони здоров'я та соціального захисту населення.
За звітний період приймав участь у роботі пленарних засіданнях районної ради, тимчасових та постійних комісіях. Проводив зустрічі та підтримував зв'язок з виборцями, трудовими колективами і громадськими організаціями, підприємствами, установами, організаціями, органами місцевого самоврядування, місцевими органами виконавчої влади.
Входив до робочої групи по вирішенню питання щодо незаконної вирубки лісів на території Житомирського району (виїздив на місце незаконної вирубки дерев восени та взимку на території Тетерівської сільської ради (район Гідропарку). В зв'язку з виникненням даного питання було ініційоване звернення депутатів до Верховної Ради України щодо вжиття заходів по збереженню лісових масивів та їх захисту від надмірної вирубки. Брав участь у прийнятті проектів рішень щодо збереження лісових масивів та передачі на місця повноважень по розпорядженню землями за межами населених пунктів.
21.06.2015 р. організував змагання з пейнтболу на території Тетерівської сільської ради.
В подальшому також прийматиму активну участь у вирішенні питань, що стосуються розвитку та життєдіяльності Житомирського району.

Ви тут: Головна документи Документи 8 скликання Звіти депутатів Звіти депутатів попередніх скликань ЗВІТ Депутата Житомирської районної ради VI скликання Мідушевського Віктора Войцеховича від Політичної партії «Фронт змін»