7-18-618 Про затвердження Програми соціального захисту громадян Житомирського району, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, на 2018-2020 роки

                                                                        герб

 У К Р А Ї Н А
ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА
РІШЕННЯ № 618
(вісімнадцята сесія сьомого скликання)

від «01» червня 2018 р.

Про затвердження Програми
соціального захисту громадян
Житомирського району, які
постраждали внаслідок Чорнобильської
катастрофи, на 2018-2020 роки

На виконання Закону України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи», Бюджетного кодексу України, керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки та рекомендації постійних комісій районної ради з гуманітарних питань, охорони здоров'я та соціального захисту населення від 23.05.2018р. та з питань бюджету і комунальної власності від 29.05.2018р., районна рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Програму соціального захисту громадян Житомирського району, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, на 2018-2020 роки (далі-Програма) (додається).

2. Управлінню фінансів Житомирської райдержадміністрації (Ходоровська Н.В.) здійснювати фінансування заходів Програми у межах фінансових можливостей районного бюджету.

3. Рекомендувати селищній, сільським радам та сільським радам об'єднаних територіальних громад затвердити місцеві програми та передбачити видатки на фінансування витрат, пов'язаних із реалізацією Програми.

4. Відповідальним виконавцям Програми про хід виконання Програми інформувати двічі на рік до 05 липня та до 05 січня Управління праці та соціального захисту населення Житомирської райдержадміністрації.

5. Управлінню праці та соціального захисту населення Житомирської райдержадміністрації узагальнену інформацію про хід виконання Програми з відповідними висновками та пропозиціями подавати двічі на рік до 15 липня та 15 січня районній раді та райдержадміністрації.

6. Контроль за виконанням цього рішення та Програми покласти на постійну комісію районної ради з гуманітарних питань, охорони здоров'я та соціального захисту населення.

Голова районної ради                             С.Г.Крутій

Завантажити Програму

Ви тут: Головна документи Архів 7 скликання VII скликання Рішення сесій 7-18-618 Про затвердження Програми соціального захисту громадян Житомирського району, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, на 2018-2020 роки