7-18-619 Про затвердження Районної комплексної програми соціального захисту осіб з інвалідністю, ветеранів війни та праці, пенсіонерів, учасників і ветеранів визвольних змагань (ОУН-УПА) та незахищених верств населення Житомирського району на 2018-2020 ро

                                                                        герб

 У К Р А Ї Н А
ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА
РІШЕННЯ № 619
(вісімнадцята сесія сьомого скликання)

від «01» червня 2018 р.

Про затвердження Районної комплексної
програми соціального захисту
осіб з інвалідністю, ветеранів
війни та праці, пенсіонерів,
учасників і ветеранів визвольних
змагань (ОУН-УПА) та незахищених
верств населення Житомирського
району на 2018-2020 роки»

На виконання Законів України «Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні», «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», «Про основні засади соціального захисту ветеранів праці та інших громадян похилого віку в Україні», «Про статус ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ, ветеранів Національної поліції і деяких інших осіб та їх соціальний статус», «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи», «Про реабілітацію інвалідів в Україні», «Про правовий статус та вшанування пам'яті борців за незалежність України у ХХ столітті», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки та рекомендації постійних комісій районної ради з гуманітарних питань, охорони здоров'я та соціального захисту населення від 23.05.2018р., з питань бюджету і комунальної власності від 29.05.2018р., районна рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Районну комплексну програму соціального захисту осіб з інвалідністю, ветеранів війни та праці, пенсіонерів, учасників і ветеранів визвольних змагань (ОУН-УПА) та незахищених верств населення Житомирського району на 2018-2020 роки» (далі - Програма) (додається).

2. Управлінню фінансів Житомирської райдержадміністрації (Ходоровська Н.В.) в межах фінансових можливостей здійснювати фінансування заходів Програми.

3. Структурним підрозділам районної державної адміністрації, селищній та сільським радам, сільськими радам ОТГ забезпечити виконання заходів, передбачених районною комплексною Програмою соціального захисту осіб з інвалідністю, ветеранів війни та праці, пенсіонерів, учасників і ветеранів визвольних змагань (ОУН-УПА) та незахищених верств населення Житомирського району на 2018-2020 роки.

4. Учасникам та виконавцям про хід виконання Програми інформувати Управління праці та соціального захисту населення Житомирської райдержадміністрації щорічно до 1 лютого упродовж усього терміну дії Програми.

5. Управлінню праці та соціального захисту населення Житомирської райдержадміністрації узагальнену інформацію про стан виконання Програми з відповідними висновками та пропозиціями подавати щорічно Житомирській районній раді та Житомирській райдержадміністрації до 20 лютого упродовж усього терміну дії Програми.

6. Контроль за виконанням цього рішення і програми покласти на постійну комісію районної ради з гуманітарних питань, охорони здоров'я та соціального захисту населення.

Голова районної ради                                С.Г.Крутій

Завантажити Програму

Ви тут: Головна документи Архів 7 скликання VII скликання Рішення сесій 7-18-619 Про затвердження Районної комплексної програми соціального захисту осіб з інвалідністю, ветеранів війни та праці, пенсіонерів, учасників і ветеранів визвольних змагань (ОУН-УПА) та незахищених верств населення Житомирського району на 2018-2020 ро