7-18-617 Про затвердження Програми розвитку громадянського суспільства у Житомирському районі на 2018 рік

                                                                        герб

 У К Р А Ї Н А
ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА
РІШЕННЯ № 617
(вісімнадцята сесія сьомого скликання)

від «01» червня 2018 р.

Про затвердження Програми розвитку
громадянського суспільства
у Житомирському районі на 2018 рік

Заслухавши та обговоривши проект Програми розвитку громадянського суспільства у Житомирському районі на 2018 рік, керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань законності, правопорядку і прав людини, депутатської етики, забезпечення діяльності депутатів та місцевого самоврядування від 21.05.2018 р., районна рада
ВИРІШИЛА:
1. Затвердити Програму розвитку громадянського суспільства у Житомирському районі на 2018 рік (додається).

2. Рекомендувати райдержадміністрації:
2.1. Продовжити постійний аналіз розвитку громадянського суспільства у Житомирському районі та за результатами аналізу вживати заходів щодо виконання Програми розвитку громадянського суспільства у Житомирському районі на 2018 рік.
2.2. Проводити роз'яснювальну роботу серед громадськості щодо важливості участі громадян у реалізації державної політики.

3. Управлінню фінансів райдержадміністрації (Ходоровська Н.В.) у межах наявного фінансового ресурсу забезпечити фінансування витрат, пов'язаних із виконанням конкретних заходів Програми, а також передбачити відповідне виділення коштів.

4. Райдержадміністрації інформацію про стан виконання даного рішення та Програми подати районній раді до 10 січня 2019 року.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань законності, правопорядку і прав людини, депутатської етики, забезпечення діяльності депутатів та місцевого самоврядування та заступника голови районної ради Стаха В.М.

Голова районної ради                               С.Г. Крутій

Завантажити Програму

Ви тут: Головна документи Архів 7 скликання VII скликання Рішення сесій 7-18-617 Про затвердження Програми розвитку громадянського суспільства у Житомирському районі на 2018 рік