7-18-616 Про звіт начальника служби у справах дітей Житомирської райдержадміністрації Черняк А.П.

                                                                        герб

 У К Р А Ї Н А
ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА
РІШЕННЯ № 616
(вісімнадцята сесія сьомого скликання)

від «01» червня 2018 р.

Про звіт начальника служби
у справах дітей Житомирської
райдержадміністрації Черняк А.П.

Заслухавши звіт начальника служби у справах дітей Житомирської райдержадміністрації Черняк А.П. на виконання рішення 17 сесії Житомирської районної ради 7 скликання від 14.03.2018р. №606 «Щодо звітності керівників комунальних підприємств, установ та закладів Житомирської районної ради та керівників структурних підрозділів РДА», керуючись п. 28 ст. 43, ст. 44 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки та рекомендації постійних комісій районної ради з питань бюджету і комунальної власності від 29.05.2018р. та з гуманітарних питань, охорони здоров'я та соціального захисту населення від 23.05.2018р., районна рада

ВИРІШИЛА:

Звіт начальника служби у справах дітей Житомирської райдержадміністрації Черняк А.П. про виконання програм соціально-економічного та культурного розвитку, бюджету, рішень ради та про здійснення делегованих радою повноважень узяти до відома.

Голова районної ради                           С.Г.Крутій

Ви тут: Головна документи Архів 7 скликання VII скликання Рішення сесій 7-18-616 Про звіт начальника служби у справах дітей Житомирської райдержадміністрації Черняк А.П.