7-18-615 Про звіт начальника Центру надання адміністративних послуг Житомирської РДА Палія І.А.

                                                                        герб

 У К Р А Ї Н А
ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА
РІШЕННЯ № 615
(вісімнадцята сесія сьомого скликання)

від «01» червня 2018 р.

Про звіт начальника Центру надання
адміністративних послуг
Житомирської РДА Палія І.А.

Заслухавши звіт начальника Центру надання адміністративних послуг Житомирської райдержадміністрації Палія І.А. на виконання рішення 17 сесії Житомирської районної ради 7 скликання від 14.03.2018р. №606 «Щодо звітності керівників комунальних підприємств, установ та закладів Житомирської районної ради та керівників структурних підрозділів РДА», керуючись п. 28 ст. 43, ст. 44 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки та рекомендації постійних комісій районної ради з питань бюджету і комунальної власності від 29.05.2018р. та з питань законності, правопорядку і прав людини, депутатської етики, забезпечення діяльності депутатів та місцевого самоврядування від 22.05.2018р., районна рада

ВИРІШИЛА:

Звіт начальника Центру надання адміністративних послуг Житомирської райдержадміністрації Палія І.А. про виконання програм соціально-економічного та культурного розвитку, бюджету, рішень ради та про здійснення делегованих радою повноважень узяти до відома.

Голова районної ради                                          С.Г.Крутій

Ви тут: Головна документи Архів 7 скликання VII скликання Рішення сесій 7-18-615 Про звіт начальника Центру надання адміністративних послуг Житомирської РДА Палія І.А.