Новини

17 лютого 2017 року відбулося засідання постійної комісії Житомирської районної ради з питань бюджету і комунальної власності під головуванням голови комісії Котвицького С.В.

Комісія одноголосно надала погодження на присвоєння звання «Почесний громадянин Житомирського району» Макаренко М.Ф. та Ксендзуку Д.П., погодила проекти цільової програми щодо забезпечення та захисту прав дітей у Житомирському районі на 2017-2018 роки, районної Програми надання шефської допомоги військовим частинам на 2017-2018 роки, Програми фінансування видатків на компенсаційні виплати за пільговий проїзд окремих категорій громадян автомобільним транспортом на приміських автобусних маршрутах загального користування у Житомирському районі на 2017 рік, районної комплексної Програми «Молодь і родина Житомирського району» на 2017-2021 роки та Комплексної програми фінансової підтримки громадських організацій ветеранів війни, учасників бойових дій, інвалідів, ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС Житомирського району на 2016-2018 роки.


Підтримала проекти рішень щодо внесення змін до програм фінансування робіт з будівництва, реконструкції, ремонту та утримання комунальних, загального користування місцевого та державного значення автомобільних доріг у Житомирському районі на 2016-2020 роки, національно - патріотичного виховання дітей та молоді в Житомирському районі на 2016-2020 роки, сприяння публічності та розвитку казначейського обслуговування на території Житомирського району на 2016-2017рр. «Доступне казначейство», Комплексної програми профілактики злочинності у Житомирському районі на 2016-2020 рр., оздоровлення та відпочинку дітей на 2016-2020 роки, соціальної підтримки сімей загиблих учасників антитерористичної операції, військовослужбовців і поранених учасників АТО та вшанування пам'яті загиблих на 2016-2018 роки, Програми по забезпеченню здійснення Житомирською райдержадміністацією повноважень, визначених законами України та делегованих Житомирською районною радою на 2016-2017рр., програми щодо забезпечення громадян Житомирського району, які страждають на рідкісні (орфанні) захворювання, лікарськими засобами та відповідними харчовими продуктами для спеціального дієтичного харчування на 2016-2020 роки та Програми економічного і соціального розвитку Житомирського району на 2017 рік.
Також постійна комісія рекомендувала районній раді визначити розмір фінансових ресурсів на виконання у 2017 році Програми про кошти для забезпечення виконання депутатських повноважень та порядок їх використання на 2016-2017 роки в сумі 720 тис. грн., що становить по 20 тис. грн. на кожного депутата – дані кошти депутатами районної ради можуть бути використані для надання матеріальних допомог громадянам району, а також спрямовані на заклади та установи районної, сільських, селищної комунальної власності. Рекомендовано районній раді внести зміни до Положення про порядок управління об'єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ району, щодо електронного декларування та переліку об'єктів, установ, організацій, підприємств спільної власності територіальних громад сіл, селищ району у зв'язку з перейменуванням вулиць окремих об'єктів районної комунальної власності.
У зв'язку з численними надходженнями пропозицій щодо розподілу коштів вільного залишку районного бюджету у роботі комісії оголошено перерву до наступного тижня.

Ви тут: Головна 17 лютого 2017 року відбулося засідання постійної комісії Житомирської районної ради з питань бюджету і комунальної власності під головуванням голови комісії Котвицького С.В.