Новини

Створено міжфракційне депутатське об'єднання "Рівні можливості"у Житомирській районній раді.

14 березня 2016 року на пленарному засіданні позачергової 4-ї сесії районної ради 7 скликання за ініціативою депутата Парфентієвої Т.М. було створенно  міжфракційне об'єднання жінок-депутаток  "Рівні можливості"у Житомирській районній раді.
Здатність стати лідером залежить, перш за все, не від статі, а від прагнення змінити життя на краще для громади та всього суспільства.
Мета об'єднання- мобілізація лідерського потенціалу жінок-депутаток, створення мережі активних жінок району, боротьба та попередження домашнього насильства ( ратифікація Стамбульської конвенції).
Не кожна жінка готова йти і назагал висловлювати позицію. Натомість  15 тис жінок щороку гинуть в Україні від домашнього насильства, 90 % жінок, засуджених за вбивство- жертви домашнього насильства.
До складу об'єднання увійшли Парфентієва Т.М., Фещук Л.П., Вербило Л.В., Голік Т.І., Нечипорук Л.О., Томілкіна В.П.
Для 6 жінок із 36 депутатів найперше завдання й буде провести гендерний аудит Житомирського району, залучити соціальних працівників, жінок-військовослужбовців (які, знаходячись в зоні проведення АТО рахуються там медиками та кухарками, оскільки не існує іншого призначення).

 

Ви тут: Головна Створено міжфракційне депутатське об'єднання "Рівні можливості"у Житомирській районній раді.