Про затвердження Програми щодо запобігання та протидії корупції в Житомирському районі на 2013-2015 роки

Проект

У К Р А Ї Н А 

ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА

  РІШЕННЯ № ______

(сімнадцята сесія шостого скликання)

 

від «____» ____________ 2013 р.

 

Про затвердження Програми щодо запобігання та протидії корупції в Житомирському районі на 2013-2015 роки

 

  Розглянувши та обговоривши проект Програми щодо запобігання та протидії корупції в Житомирському районі на 2013-2015 роки, поданий райдержадміністрацією, відповідно до пункту 16 Плану заходів з впровадження Ініціативи «Партнерство «Відкритий Уряд», затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 18 липня 2012 року №514-р, керуючись ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада 

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Програму щодо запобігання та протидії корупції в Житомирському районі на 2013-2015 роки (додається).

2. Визнати районну державну адміністрацію відповідальним виконавцем Програми, а співвиконавцями - структурні підрозділи райдержадміністрації, виконавчі комітети селищної, сільських рад, установи та організації району.

3. Житомирській районній державній адміністрації забезпечити виконання даної Програми.

4. Рекомендувати виконавчим комітетам селищної, сільських рад розробити місцеві програми, спрямовані на запобігання і протидію корупції на 2013 - 2015 роки, та внести на розгляд і затвердження відповідних рад.

5. Рекомендувати структурним підрозділам райдержадміністрації,
виконавчим комітетам селищної, сільських рад у процесі формування проектів районного і місцевих бюджетів на наступні роки передбачати кошти на фінансування витрат, пов'язаних із реалізацією заходів Програми, у межах фінансових можливостей бюджетів.

 Обсяг фінансування заходів відповідно до Програми визначати щороку під час складання проекту районного та місцевих бюджетів на відповідний рік на підставі наданих виконавцями заходів обґрунтованих розрахунків.

6. Структурним підрозділам районної державної адміністрації, виконавчим комітетам селищної, сільських рад (за згодою) забезпечити її виконання та щороку до 10 січня інформувати юридичний сектор апарату райдержадміністрації про виконання відповідних заходів Програми.

7. Юридичному сектору апарату райдержадміністрації узагальнену інформацію про хід виконання Програми надавати щороку до 20 січня сектору з питань запобігання та виявлення корупції апарату облдержадміністрації та районній раді.

8. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань законності, правопорядку і прав людини та заступника голови районної ради Р.В.Павлюка.

 

Проект Програми щодо запобігання та протидії корупції в Житомирському районі на 2013-2015 роки

 

Голова районної ради М.А.Степаненко

 

Розробник проекту рішення:
Житомирська райдержадміністрація

Відповідальна особа: Кемка Д.В.,
юридичний сектор РДА, 42-46-74

Ви тут: Головна сільрада Про затвердження Програми щодо запобігання та протидії корупції в Житомирському районі на 2013-2015 роки