Новини

Реалізація проєкту «Молодіжний обмін у рамках національної програми «ВідНОВА:UA»

4
1
2
3
5

Під керівництвом депутата Житомирської районної ради Володимира Виговського, громадською організацією «Студентський клуб» спільно з Глибочицькою сільською радою з 10 по 14 липня 2023 року відбулась реалізація проєкту «Молодіжний обмін у рамках національної програми «ВідНОВА:UA» у с. Левків.

У рамках проєкту було виділено 5000 доларів США для відновлення приміщення бібліотеки с. Левків загальною площею 80,0 м2. Приміщення фактично є місцем постійних зібрань місцевої молоді й виконує функцію молодіжного простору.

Після відновлення приміщення планується оснащення простору сучасними меблями-трансформерами, комп'ютерною технікою, обладнанням для онлайн відеотрансляцій та архівування подій і заходів у соцмережах.

Учасники проєкту, окрім виконання робіт з відновлення приміщення майбутнього молодіжного простору, облаштували поруч дитячий ігровий майданчик та напрацювали низку ідей щодо подальшого відновлення та використання своєрідної візитівки Левкова – частково зруйнованого історично значимого архітектурного об'єкту «Маєток графа Нірода».

Ви тут: Головна Реалізація проєкту «Молодіжний обмін у рамках національної програми «ВідНОВА:UA»