Про хід виконання у 2012 році районної Програми щодо виконання заходів Загальнодержавної програми «Національний план дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини на 2011- 2016 роки»

Проект

У К Р А Ї Н А

ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА

РІШЕННЯ № ______

(сімнадцята сесія шостого скликання)

від «____» _______ 2013 р.

 

 

Про хід виконання у 2012 році районної Програми щодо

 

виконання заходів Загальнодержавної програми

 

«Національний план дій щодо реалізації

 

Конвенції ООН про права дитини на 2011- 2016 роки»

 

 

 

 

Заслухавши інформацію начальника служби у справах дітей райдержадміністрації Черняк А.П. про хід виконання у 2012 році районної Програми щодо виконання заходів Загальнодержавної програми «Національний план дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини на 2011- 2016 роки», керуючись ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою забезпечення оптимального функціонування у районі цілісної системи захисту прав дітей, районна рада

 

 

 

ВИРІШИЛА:

 

 

 

1. Інформацію про хід виконання у 2012 році районної Програми щодо виконання заходів Загальнодержавної програми «Національний план дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини на 2011- 2016 роки» взяти до відома (додається).

 

 

 

2. Структурним підрозділам райдержадміністрації, які здійснюють свою діяльність у галузі охорони дитинства: відділу освіти (Каменчук В.В.), службі у справах дітей (Черняк А.П.), управлінню праці та соціального захисту населення (Цьмох О.Р.) та районному центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (Порозінська О.В.) розробити та затвердити на 2013 рік заходи по виконанню районної Програми щодо виконання заходів Загальнодержавної програми «Національний план дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини на 2011-2016 роки» та забезпечити їх виконання у повному обсязі.

 

 

 

3. Фінансовому управлінню райдержадміністрації (Тарасенко К.П.) упродовж 2013 року вирішувати питання щодо спрямування фінансових ресурсів, в межах можливостей районного бюджету, на реалізацію заходів, передбачених Програмою.

 

 

 

4. Рекомендувати селищній та сільським радам внести на розгляд питання про стан виконання у 2012 році власних програм по виконанню заходів Загальнодержавної програми «Національний план дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини на 2011 - 2016 роки» та передбачити їх фінансування у 2013 році.

 

 

 

 

 

 

5. Сектору з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю, у справах преси та інформації райдержадміністрації висвітлювати у засобах масової інформації хід виконання районної Програми щодо виконання заходів Загальнодержавної програми «Національний план дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини на 2011- 2016 роки».

 

 

 

6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань законності, правопорядку і прав людини та заступника голови районної ради Павлюка Р.В.

 

 

 

 

 

 

Голова районної ради М.А. Степаненко

 

 

 

 

 

 

Розробник проекту рішення:
служба у справах дітей РДА

 

Відповідальна особа: Черняк А.П.,
начальник служби, 42-46-69

 

Ви тут: Головна сільрада Про хід виконання у 2012 році районної Програми щодо виконання заходів Загальнодержавної програми «Національний план дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини на 2011- 2016 роки»