Про встановлення розміру орендної плати

Проект

 

 

У К Р А Ї Н А

ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА

РІШЕННЯ № ____

(сімнадцята сесія шостого скликання)

 

 

від «___»_________ 2013 р.

 

Про встановлення розміру

орендної плати

 

Відповідно до п. 20 ч. 1 ст. 43, ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення районної ради від 24.05.2011 р. № 102 «Про затвердження Методики розрахунку і порядку використання плати за оренду майна, що є спільною власністю територіальних громад сіл, селищ району» та рішення районної ради від 18.11.2011 р. № 156 «Про внесення змін до Методики розрахунку і порядку використання плати за оренду майна, що є спільною власністю територіальних громад сіл, селищ району», Положенням про оренду майна, що є спільною власністю територіальних громад сіл та селищ району, районна рада

 

ВИРІШИЛА: 

 

  1. Встановити дитячо-юнацькій спортивній школі Житомирської районної організації Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» на 2013 рік річну плату у розмірі 1 грн. на рік за оренду нерухомого майна, яке належить до спільної власності територіальних громад сіл, селищ Житомирського району і перебуває на балансі відділу освіти Житомирської райдержадміністрації:

 

  • за оренду спортивного залу у приміщенні Новогуйвинської гімназії на орендованій площі 283,7 кв. м.;

  • за оренду спортивного залу у приміщенні Озерненської гімназії на орендованій площі 396,0 кв. м.;

  • за оренду спортивного залу у приміщенні Глибочицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів на орендованій площі 177,2 кв. м.;

  • за оренду спортивного залу у приміщенні Пісківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів на орендованій площі 146,1 кв. м.;

  • за оренду спортивного залу у приміщенні Садківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів на орендованій площі 168,1 кв. м.

 

  1. Встановити комунальній установі «Новогуйвинська дитячо-юнацька спортивна школа» Житомирської районної ради на 2013 рік річну плату у розмірі 1 грн. на рік за оренду нерухомого майна, яке належить до спільної власності територіальних громад сіл, селищ Житомирського району і перебуває на балансі відділу освіти Житомирської райдержадміністрації: за оренду спортивних залів у приміщенні Новогуйвинської гімназії на орендованій площі 119,8 кв. м. та 124,8 кв.м.

  1. Встановити Глибочицькій сільській раді на 2013 рік річну плату у розмірі 1 грн. на рік за оренду нерухомого майна, яке належить до спільної власності територіальних громад сіл, селищ Житомирського району і перебуває на балансі відділу освіти Житомирської райдержадміністрації:

  • частини приміщення Глибочицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів на орендованій площі 52 кв.м.

  • частини приміщення Гадзинської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів орендованою площею 50 кв.м.

 

  1. Встановити Сінгурівській сільській раді на 2013 рік річну плату у розмірі 1 грн. на рік за оренду нерухомого майна, яке належить до спільної власності територіальних громад сіл, селищ Житомирського району і перебуває на балансі відділу освіти Житомирської райдержадміністрації: частини приміщення Пряжівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів на орендованій площі 35,2 кв.м.

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань бюджету і комунальної власності та заступника голови районної ради Павлюка Р.В.

 

Голова районної ради М.А.Степаненко

 

Розробник проекту рішення:
виконавчий апарат районної ради

 

Відповідальна особа: Подорожна Т.Л.,
начальник організаційного відділу, 42-47-18

Гайдай С.І., головний спеціаліст з питань юридичного

забезпечення районної ради, 42-47-13

 

Ви тут: Головна сільрада Про встановлення розміру орендної плати