Бюджет участі в Житомирському районі

Бюджет участі – демократичний процес, який надає можливість кожному жителю Житомирського району брати участь в розподілі коштів районного бюджету через створення проектів для покращення життя в районі та/або голосування за них.
Будь-який житель району може подати проект, пов'язаний з покращенням життя в районі, взяти участь у конкурсі, перемогти в голосуванні і спостерігати за тим, як його проект реалізують в рамках бюджету 2017 року.


Контактна інформація щодо пропозицій і побажаннь:
10003, м.Житомир, вул.Лесі Українки, 1, каб. №204 або 209 (2-й поверх)
За довідками звертатися за тел.:42-47-18, 42-47-12

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 Рішення 8 сесії Житомирської районної ради 7 скликання №222 "Про бюджет участі (громадський бюджет) у Житомирському районі"

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

О Г О Л О Ш Е Н Н Я

Житомирською районною радою формується Координаційна рада для організації, координації впровадження та реалізації бюджету участі в Житомирському районі, яка є постійно діючим робочим органом, що організовує та координує впровадження та реалізацію бюджету участі в Житомирському районі.
Координаційна рада формується у складі не більше 10 осіб, що обираються з числа представників територіальних громад Житомирського району.
До складу Координаційної ради включаються представники територіальних громад Житомирського району (від однієї і тієї ж територіальної громади (селищної, сільської ради) лише один представник).
Координаційна рада затверджується на термін два роки, з правом внесення змін до її складу за відповідними поданнями. Припинення членства в Координаційній раді здійснюється за власним бажанням або колегіальним рішенням з можливою рекомендацією нового члена.
Пропозиції до персонального складу Координаційної ради приймаються до 10 квітня 2017 року (включно) у приміщенні Житомирської районної ради за адресою:

10003, м.Житомир, вул.Лесі Українки, 1, каб. №204 (2-й поверх).

За довідками звертатися за тел.:42-47-18, 42-47-12

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .

Житомирська районна рада

 РОЗПОРЯДЖЕННЯ
голови районної ради
від «17» січня 2017 р. № 3 - ОД
"Щодо формування Координаційної ради для організації, координації впровадження та реалізації бюджету участі в Житомирському районі"

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ви тут: Головна Паспорти БП ЖРР 7 СКЛИКАННЯ Бюджет участі в Житомирському районі