Розпорядження голови

3-ОД-2017 Щодо формування Координаційної ради для організації, координації впровадження та реалізації бюджету участі в Житомирському районі

герб

У К Р А Ї Н А
ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА
ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
голови районної ради

«12» січня  2017р.                                                              № 3-ОД

Щодо формування Координаційної ради
для організації, координації
впровадження та реалізації бюджету участі
в Житомирському районі

Керуючись Положенням про бюджет участі (громадський бюджет) в Житомирському районі, затверджений рішенням 8 сесії Житомирської районної ради 7 скликання від 15.12.2016р. № 222, статтею 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою формування персонального складу Координаційної ради для організації, координації впровадження та реалізації бюджету участі в Житомирському районі:

1. Організаційному відділу виконавчого апарату районної ради:
1.1. Подати у газету «Приміське життя» оголошення про формування персонального складу Координаційної ради для організації, координації впровадження та реалізації бюджету участі в Житомирському районі (далі – Координаційна рада) та розмістити його на офіційному веб-сайті районної ради http://ztrada.gov.ua у розділах «Новини», «Оголошення» та «Бюджет участі (громадський бюджет)» (текст оголошення додається).
1.2. Забезпечити прийом пропозицій щодо персонального складу Координаційної ради.
1.3. Після отримання пропозицій до персонального складу Координаційної ради підготувати відповідні документи з даних питань та подати подані пропозиції щодо персонального складу Координаційної ради на розгляд і схвалення постійної комісії з питань бюджету і комунальної власності.

2. Останнім днем подачі пропозицій до персонального складу Координаційної ради є 13 лютого 2017 року.

3. Контроль за виконаням даного розпорядження покласти на заступника голови районної ради Білецького О.М., а на період його відсутності (перебування у щорічній основній відпустці) - на керуючого справами виконачого апарату районної ради Подорожну Т.Л.

Голова районної ради С.Г.Крутій

 

Ви тут: Головна документи Документи 8 скликання Розпорядження голови 3-ОД-2017 Щодо формування Координаційної ради для організації, координації впровадження та реалізації бюджету участі в Житомирському районі