8-7 № 114 Про затвердження Програми підтримки розвитку закладів позашкільної освіти Житомирського району на 2021 рік

 

герб

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА  РАЙОННА  РАДА

РІШЕННЯ № 114

( позачергова сьома сесія восьмого скликання)

від «23» березня 2021 р.

Про затвердження Програми підтримки
розвитку закладів позашкільної освіти
Житомирського району на 2021 рік

З метою недопущення зростання напруги, пов’язаної з відсутністю можливості здійснення видатків на утримання закладів позашкільної освіти Житомирської районної ради керуючись ст. 91 Бюджетного кодексу України, ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки та рекомендації спільного засідання постійної комісії районної ради з питань бюджету, комунальної власності та соціально-економічного розвитку, постійної комісії з гуманітарних питань та соціального захисту населення та постійної комісії екології, охорони навколишнього середовища, природних ресурсів від 22.03.2021р., районна рада

ВИРІШИЛА:

1.Затвердити Програму підтримки розвитку закладів позашкільної освіти Житомирського району на 2021 рік (далі – Програма) (додається). 

2.Рекомендувати Новогуйвинській селищній раді створити умови, які сприятимуть розвитку позашкільної освіти, вжити заходів продовження діяльності закладів позашкільної освіти розташованих на їх території.

2.1.  Спрямувати кошти виділенні Житомирською районною радою на виконання програми в розрізі сум зазначених в розділі Х програми.

2.2.      Здійснювати заходи з виконання завдань районної Програми.

2.3.      Про виконання Програми інформувати районну раду до 30 квітня 2021 року.

 3.Управлінню фінансів Житомирської райдержадміністрації спрямовувати кошти Новогуйвинській селищній раді на виплати передбачені у розділі Х Програми у якості іншої субвенції районного бюджету селищному бюджету відповідно до рішення районної ради.

 4.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань бюджету і комунальної власності.

 

Голова районної ради                                                         О.БЛОЩИНСЬКИЙ

Ви тут: Головна документи Документи 8 скликання VIII скликання рішення сесій 8-7 № 114 Про затвердження Програми підтримки розвитку закладів позашкільної освіти Житомирського району на 2021 рік