8-6 № 112 Про надання права голові районної ради на укладання договорів

 

герб

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА  РАЙОННА  РАДА

РІШЕННЯ № 112

(шоста сесія восьмого скликання)

від «25» лютого 2021 року

Про надання права голові районної ради
на укладання договорів

Відповідно до ст. ст. 43, 55, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 93, 96, 101 Бюджетного Кодексу України, рішень 1 сесії районної ради 8 скликання від 01.12.2020 року № 1 «Про підсумки виборів депутатів Житомирської районної ради 8 скликання» та № 4 «Про обрання голови районної ради», з метою оперативного вирішення питань, враховуючи висновки постійної комісії з регламенту, законності, правопорядку і прав людини, депутатської етики, забезпечення діяльності депутатів та місцевого самоврядування від 25 лютого 2021 року, районна рада:

ВИРІШИЛА:

        1.      Доручити голові районної ради Блощинському Олександру Сергійовичу укладати в міжсесійний період договори та угоди:

-        на передачу міжбюджетних трансфертів (субвенцій) для здійснення видатків на виконання власних та делегованих повноважень;

-        на оренду приміщень, що є спільною власністю територіальних громад сіл, селищ району;

-        на постійне та тимчасове користування майном, що є спільною власністю територіальних громад сіл, селищ району;

-        інші цивільно-правові угоди.

2.      Договори та угоди, укладені головою районної ради в міжсесійний період, виносяться на затвердження чергової сесії районної ради.

3.      Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з регламенту, законності, правопорядку і прав людини, депутатської етики, забезпечення діяльності депутатів та місцевого самоврядування.

 

Голова районної ради                                              О.БЛОЩИНСЬКИЙ

Ви тут: Головна документи Документи 8 скликання VIII скликання рішення сесій 8-6 № 112 Про надання права голові районної ради на укладання договорів