Розпорядження голови

25-ОД Про внесення змін до розпорядження від 28.12.2020р. № 245-К «Про прийом громадян уповноваженою особою з питань запобігання та виявлення корупції»

герб

У К Р А Ї Н А
ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
голови районної ради

від «02 » квітня  2020 р.                                                                            № 25- ОД
Про внесення змін до розпорядження
від 28.12.2020р. № 245-К «Про прийом
громадян уповноваженою особою
з питань запобігання та виявлення корупції»

 

Керуючись законами України «Про звернення громадян», «Про запобігання корупції» та у зв'язку зі зміною електронної адреси для повідомлення  Уповноваженої особи  з питань запобігання та виявлення корупції у Житомирській районній раді про факти порушення антикорупційного законодавства працівниками виконавчого апарату Житомирської районної ради з   Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. на Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. , внести зміни до п. 1 розпорядження голови районної ради  від 28.12.2020р. № 245-К «Про прийом громадян уповноваженою особою  з питань запобігання та виявлення корупції», виклавши його у новій редакції:

 

«1. Визначити електронною адресою для повідомлення Уповноваженої особи  з питань запобігання та виявлення корупції у Житомирській районній раді про факти порушення антикорупційного законодавства працівниками виконавчого апарату Житомирської районної ради: E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Керуючий справами виконавчого апарату

 

районної ради                                                                          Т.ПОДОРОЖНА

 

Ви тут: Головна документи Документи 8 скликання Розпорядження голови 25-ОД Про внесення змін до розпорядження від 28.12.2020р. № 245-К «Про прийом громадян уповноваженою особою з питань запобігання та виявлення корупції»