Розпорядження голови

24 - ОД Про внесення змін до Положення про порядок використання електронної пошти у Житомирській районній раді та реєстру електронних адрес

герб

У К Р А Ї Н А
ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
голови районної ради

від «02 » квітня  2020 р.                                                                            № 24- ОД

Про внесення змін до
Положення про порядок
використання електронної пошти
у Житомирській районній раді
та реєстру електронних адрес

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про запобігання корупції», постановою Кабінету Міністрів України від 04.09.2013 року № 706 «Питання запобігання та виявлення корупції» (зі змінами та доповненнями), Типовим Положенням про уповноважений підрозділ (особу) з питань запобігання та виявлення корупції, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 04.09.2013р. № 706 (зі змінами та доповненнями), враховуючи Методичні рекомендації щодо діяльності уповноважених підрозділів (уповноважених осіб) з питань запобігання та виявлення корупції, затверджених рішенням Національного агентства з питань запобігання корупції від 13.07.2017р. № 317, Положенням про уповноважену особу з питань запобігання та виявлення корупції у Житомирській районній раді, затвердженим розпорядженням голови Житомирської районної ради від 14.02.2019 № 12-ОД та розпорядженням голови Житомирської районної ради від 05.03. 2019р. № 44- К «Про визначення Уповноваженої особи з питань запобігання та виявлення корупції»,  з метою обміну інформацією з уповноваженою особою з питань запобігання та виявлення корупції у виконавчому апараті Житомирської районної ради:

Внести зміни до Положення про порядок використання електронної пошти у Житомирській районній раді та Єдиного реєстру електронних адрес Житомирської районної ради та її виконавчого апарату, затверджених розпорядженнями голови Житомирської районної ради №66 – ОД від 23 червня 2017 року, зі змінами:

1. Доповнити Положення про порядок використання електронної пошти у Житомирській районній раді та Єдиного реєстру електронних адрес Житомирської районної ради та її виконавчого апарату пунктом 2.1. наступного змісту:

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. - поштова скринька, призначена обміну інформацією з уповноваженою особою з питань запобігання та виявлення корупції у виконавчому апараті Житомирської районної ради.

2. У додаток 2 «Єдиний реєстр електронних адрес Житомирської районної ради та її виконавчого апарату» розпорядження голови Житомирської районної ради 7 скликання від 23 червня 2019 року №66-ОД «Про затвердження положення про порядок використання електронної пошти у Житомирській районній раді та реєстру електронних адрес» внести зміни шляхом доповнення в частині електронною поштою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. , приналежність поштової скриньки - уповноважена особа з питань запобігання та виявлення корупції у виконавчому апараті Житомирської районної ради.

Керуючий справами виконавчого апарату
районної ради                                                                          Т.ПОДОРОЖНА

Ви тут: Головна документи Документи 8 скликання Розпорядження голови 24 - ОД Про внесення змін до Положення про порядок використання електронної пошти у Житомирській районній раді та реєстру електронних адрес