Проекти регуляторних актів та інші документи

герб

                                                                                                                                   

 

 

 

  ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А 

ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА
РІШЕННЯ №
(десята сесія восьмого скликання)

від «30» липня 2021 р.

Про внесення змін до Положення
про порядок управління об'єктами
спільної власності територіальних
громад сіл, селищ району
Керуючись статтями 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Господарським кодексом України, Цивільним кодексом України, Законом України «Про оренду державного та комунального майна», Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020р. № 483 «Деякі питання оренди державного та комунального майна», враховуючи рекомендації спільного засідання постійних комісій з питань бюджету, комунальної власності та соціально-економічного розвитку, з питань регламенту, законності, правопорядку і прав людини, депутатської етики, забезпечення діяльності депутатів та місцевого самоврядування від 26.07.2021., районна рада
ВИРІШИЛА:
1. Внести зміни до Положення про порядок управління об'єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ району, затвердженого рішенням 20 сесії районної ради 6 скликання від 27.11.2013 р. № 416 із внесеними змінами та доповненнями, а саме:
1.1. п. 2.7. доповнити підпунктом 2.7.1. Затверджує Переліки першого та другого типу об'єктів оренди комунальної власності.
1.2. абзац другий п. 3.5. Положення викласти у новій редакції:
«Затверджує договори оренди нерухомого майна незалежно від загальної площі та іншого окремого індивідуально визначеного майна.
Підписує від імені районної ради договори оренди нерухомого майна незалежно від загальної площі та іншого окремого індивідуально визначеного майна, балансоутримувачем якого є Житомирська районна рада.»
1.3. Доповнити розділ 3. Положення пунктом 3.9 виклавши його у такій редакції:
«Затверджує своїм розпорядженням склад конкурсної комісії з відбору суб'єктів оціночної діяльності з експертної грошової оцінки майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ району та робочої групи з опрацювання документів претендентів для цілей оренди чи продажу.
Приймає рішення про оголошення конкурсу з відбору суб'єктів оціночної діяльності з експертної грошової оцінки майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ району.
Затверджує висновки про вартість об'єкта оренди, об'єкта приватизації (продажу) що належить до спільної власності територіальних громад сіл, селищ району.».
1.4 Доповнити пункт 4.11 другим абзацом, а саме:
« Здійснюють попередній розгляд та вносять рекомендації на пленарне засідання районної ради ( в міжсесійний період - голові районної ради) на затвердження Переліки першого та другого типу об'єктів оренди комунальної власності та зміни і доповнення до них.
1.5. Розділ 6 Положення викласти в новій редакції, а саме:
« 6. Робочі групи, комісії (конкурсні, аукціонні, інші) щодо питань управління, використання, відчуження майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ району:
6.1. Робочі групи, комісії (конкурсні, аукціонні, інші) щодо питань управління, використання, відчуження майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ району можуть створюватись районною радою ( в міжсесійний період – головою районної ради, з послідуючим затвердженням районною радою) для розгляду, вивчення, підготовки висновків та пропозицій з тимчасово делегованих їм районною радою конкретних повноважень та з необхідністю залучення до їх роботи крім депутатів інших фахівців, експертів , повноважних представників .
6.2. Робочі групи, комісії можуть створюватись :
6.2.1. З відбору суб'єктів оціночної діяльності з експертної грошової оцінки майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ району для цілей оренди чи продажу та відбору рецензентів для рецензування звіту про оцінку майна (акта оцінки майна).
6.2.2. З підготовки пропозицій щодо умов передачі в оренду об'єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ району.
6.2.3. З підготовки пропозицій щодо умов приватизації об'єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ району.
6.2.4. З відбору землевпорядних організацій щодо виготовлення технічної документації на земельні ділянки .
6.2.5. З відбору суб'єктів оціночної діяльності з експертної грошової оцінки земельної ділянки спільної власності територіальних громад сіл, селищ району.
6.2.6. З інших питань, визначених районною радою.
6.2.7. Районна рада може делегувати вказані вище повноваження відповідній постійній комісії районної ради.».
2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань бюджету, комунальної власності та соціально-економічного розвитку.

Голова районної ради        О. БЛОЩИНСЬКИЙ

 


 

Про Тимчасовий порядок видалення дерев, кущів та інших зелених насаджень за межами населених пунктів на території Житомирського району

18 квітня 2016 року

О Г О Л О Ш Е Н Н Я

З метою розробки Житомирською районною радою проекту рішення «Про пайову участь у створенні та розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури Житомирського району», який є регуляторним актом, відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» та Методики проведення аналізу впливу регуляторного акту, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 11.03.2004р. № 308 (зі змінами та доповненнями):
Житомирська районна рада запрошує усіх суб'єктів господарювання, , а зокрема малих суб'єктів підприємницької діяльності для проведення Інтернет-консультацій з представниками мікро- та малого підприємництва щодо оцінки впливу регулювання.
Інтернет-консультації щодо визначення впливу запропонованого регулювання на суб'єктів малого підприємництва та визначення детального переліку процедур, виконання яких необхідно для здійснення регулювання, проводитимуться розробником (Житомирською районною радою) у період з 20 квітня по 29 травня 2016 року шляхом надсилання запитання, пропозиції тощо на електронну адресу районної ради Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або поштову адресу за місцем розташування районної ради: 10003, м.Житомир, вул.Лесі Українки, 1.
Контактна особа: Подорожна Тамара Леонідівна, керуючий справами виконавчого апарату районної ради, тел. 42-47-12, 42-47-18.

Виконавчий апарат районної ради

                                                                                                                          Проект

                                                                            У К Р А Ї Н А
                                                          ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА
                                                                          РІШЕННЯ № ______
                                                         (__________ сесія сьомого скликання)

Про пайову участь у створенні та
розвитку інженерно-транспортної
та соціальної інфраструктури
Житомирського  району

З метою залучення і використання коштів пайової участі у створенні розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури Житомирського району, керуючись ч.2 ст. 10, ч.1 ст. 18, ч. 2 ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності»,      враховуючи рекомендації постійних комісій районної ради з питань промисловості, будівництва, транспорту, зв'язку та житлово-комунального господарства від 18.04.2016р. та з питань бюджету і комунальної власності від ____________, районна рада

ВИРІШИЛА:

1.     Затвердити Положення про залучення, розмір і використання коштів пайової участі у створенні розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури Житомирського  району (далі – Положення) (додаток 1).

2.     Затвердити Типовий договір про пайову участь у розвитку інфраструктури   Житомирського   району (додаток 2).

3.     Особі, відповідальній за здійснення державної регуляторної політики у районній раді,  оприлюднити дане рішення та Положення   в  друкованих засобах   масової   інформації   районної ради не пізніш як у десятиденний строк після його прийняття та підписання.

4.     Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії районної ради з питань промисловості, будівництва, транспорту, зв'язку та житлово- комунального господарства та з питань бюджету і комунальної власності.

Голова  районної  ради                                                                     С.Г.Крутій

ПРОЕКТ

Додаток 1

до рішення_______сесії  Житомирської районної ради

7 скликання

від _____________ №______

П О Л О Ж Е Н Н Я

про пайову участь у створенні та розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури Житомирського району

1.     Положенням про пайову участь у створенні та розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури Житомирського району (далі – Положення) визначається порядок залучення, розмір і використання коштів пайової участі у створенні розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури Житомирського району.

2.     Цим Положенням регулюються організаційні та економічні відносини, пов'язані із залученням і використанням коштів замовників об'єктів будівництва при оформленні договорів про пайову участь у розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури у зв'язку з будівництвом будь-яких об'єктів містобудування за межами населених пунктів на території Житомирського району.

3.     Замовник, який має намір щодо забудови земельної ділянки за межами населених пунктів Житомирського району, зобов'язаний взяти участь у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури Житомирського району, крім випадків, передбачених пунктом 5 цього Положення.

4.     Пайова участь у створенні та розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури Житомирського району полягає у перерахуванні замовником до районного бюджету коштів для створення і розвитку зазначеної інфраструктури.

5.     До пайової участі не залучаються замовники у разі будівництва:

5.1.   Об'єктів  будь-якого  призначення  на замовлення державних органів або органів місцевого  самоврядування  за  рахунок  коштів державного або місцевих бюджетів.

5.2.   Будівель навчальних закладів,  закладів культури, фізичної культури і спорту, медичного і оздоровчого призначення.

5.3.   Будинків  житлового  фонду  соціального   призначення   та доступного житла.

5.4.   Індивідуальних   (садибних)  житлових  будинків,  садових, дачних  будинків  загальною  площею  до  300  квадратних   метрів, господарських   споруд,   розташованих  на  відповідних  земельних ділянках.

5.5.   Об'єктів комплексної забудови територій,  що  здійснюється за результатами інвестиційних конкурсів або аукціонів.

5.6.   Об'єктів будівництва за умови спорудження на цій земельній
ділянці об'єктів соціальної інфраструктури.

5.7.   Об'єктів,  що споруджуються замість тих, що пошкоджені або зруйновані   внаслідок   надзвичайних  ситуацій  техногенного  або природного характеру.

5.8.   Об'єктів, інженерної, транспортної інфраструктури, об'єктів енергетики,  зв'язку  та  дорожнього  господарства  (крім об'єктів дорожнього сервісу).

5.9.   Об'єктів  у  межах  індустріальних  парків на замовлення ініціаторів  створення  індустріальних  парків,  керуючих компаній індустріальних парків, учасників індустріальних парків.

6.     Величина  пайової   участі   у   розвитку   інфраструктури Житомирського району  визначається у договорі,  укладеному із Житомирською районною радою (відповідно  до  встановленого  цим Положенням   розміру  пайової  участі  у  розвитку інфраструктури),  з урахуванням  загальної  кошторисної  вартості будівництва  об'єкта,  визначеної  згідно  з будівельними нормами, державними  стандартами  і  правилами.

7.     Розмір пайової участі замовника у розвитку інфраструктури Житомирського району становить:

-          10  відсотків  загальної  кошторисної вартості будівництва  об'єкта - для нежитлових будівель та споруд, зокрема,  комплексів, АЗС, станцій мобільного зв'язку, об'єктів електропостачання, телефонного зв'язку та інших;

-         4  відсотки  загальної  кошторисної  вартості  будівництва об'єкта - для житлових будинків.

На об'єкти, загальна кошторисна вартість яких не визначена згідно з державними будівельними нормами, стандартами і правилами розрахунок пайової участі відбувається згідно Порядку розрахунку (Додаток до Положення).

8.     Між замовником та районною радою укладається договір про пайову участь у розвитку інфраструктури Житомирського району не пізніше, ніж через 15 робочих днів з дня реєстрації звернення замовника про його укладення та доданих до нього документів, що підтверджують вартість будівництва об'єкта, з техніко-економічними показниками, але до прийняття об'єкта будівництва в експлуатацію ( Додаток 1 до рішення)

Істотними умовами договору є:

- розмір пайової участі;

- строк (графік) сплати пайового внеску;

- відповідальність сторін.

Невід'ємною частиною договору є розрахунок величини пайової участі у розвитку інфраструктури Житомирського району.

9.           У  разі  зміни  замовника  розмір  пайової  участі у розвитку інфраструктури  Житомирського району  зменшується  на  суму  коштів, сплачених  попереднім  замовником  відповідно  до  укладеного  ним договору  про  пайову участь.

10.     Кошти пайової участі у розвитку інфраструктури Житомирського району сплачуються в повному обсязі єдиним платежем або частинами за графіком, що визначається договором (Додаток 2 до Договору).

Граничний термін сплати пайового внеску зазначається у договорі до прийняття об'єкта будівництва в експлуатацію.

11.     Пайовий внесок сплачується відповідно до умов договору в районний бюджет та використовується  виключно на створення і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури Житомирського району.

12.     Інформація  щодо  договору  про пайову участь у розвитку інфраструктури  населеного пункту та його виконання зазначається у декларації  про  готовність  об'єкта  до  експлуатації  або в акті готовності об'єкта до експлуатації.

Заступник голови районної ради                                                    О.М.Білецький

ПРОЕКТ

Додаток

до Положення про пайову участь у

створенні та розвитку інженерно-

транспортної та соціальної

інфраструктури Житомирського району

Порядок

розрахунку пайової участі замовників

у розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури Житомирського району у  разі будівництва об'єктів, загальна кошторисна вартість яких згідно з державними будівельними нормами, стандартами і правилами не визначена або не відповідає одиниці

створеної потужності

1.     Установити норматив для одиниці створеної потужності будівництва об'єкта в Житомирському районі у роз­мірі 1500 (одна тисяча п'ятсот) гривень.

2.     Для замовників будівництва, в яких кошторисна вартість не визначена згідно з державними будівельними нормами, стандартами і правилами, розрахунок розміру пайового внеску здійснюється із застосуванням нормативу для одиниці створеної потужності

3.     Розрахунок пайової участі Замовників під час будівництва об'єктів, вартість яких згідно з державними буді­вельними нормами, стандартами і правилами не визначена або не відповідає одиниці створеної потужності в Житомирському  районі, здійснюється за формулою:

ПУ = (ЗКВ - Вз - Вбм - Вм) х 10 % (4 %), де

ПУ — пайова участь;

ЗКВ — загальна кошторисна вартість будівництва;

Вз — витрати, пов'язані з придбанням та виділенням земельної ділянки;

Вбм — витрати, пов'язані із звільненням будівельного майданчика від

будівель, споруд та інженерних мереж, що включають також вартість

придбання знесеного майна;

Вм — витрати на влаштування внутрішньо - та поза майданчикових

інженерних мереж і споруд та транспортних комунікацій;

10 % (4%) — відсоток вартості будівництва, визначений згідно з п.7 Положення.

Заступник голови районної ради                                                  О.М.Білецький

ПРОЕКТ

Додаток 2

до рішення_______сесії  Житомирської районної ради

7 скликання

від _____________ №______

Типовий Договір

про пайову участь у розвитку інфраструктури

Житомирського району

м. Житомир                                                                     «___»__________20__р.

Житомирська районна рада,  у особі голови районної ради  _____________

що діє на підставі Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з одного боку, та

______________________________________________________________________________________________________________________________________

(П. І. Б, фізичної особи, з якою укладається договір, або П І Б. уповноваженої особи із зазначенням посади та документа, який уповно­важує таку особу на укладення договору—для юридичних осіб)

далі іменований «Замовник», з другого боку, які разом за текстом Договору  іменуються «Сторони», уклали цей Договір про таке :

І. Предмет Договору

1.     Відповідно до цього Договору Замовник зобов'язується прийняти пайову участь у розвитку інфраструктури Житомирського району та перерахувати до районного бюджету на рахунок, відкритий в Управлінні Державної казначейської служби України в Житомирській області, грошові кошти у розмірі, визначеному у Розрахунку величини пайової участі у розвитку інфраструктури Житомирського району (додаток 1 до Договору), що є невід'ємною частиною цього Договору.

2.     Грошові  кошти  за цим Договором  перераховуються  Замовником  за такими  реквізитами:   рахунок №_____________, код_____, МФО_____, ККД_____, банк одержувача: _________________________________________.

3.      При перерахуванні коштів Замовник повинен указати у платіжному документі у рядку призначення платежу: «Пайова участь у розвитку інфраструктури Житомирського району».

4.     Кошти, отримані за цим Договором, як пайова участь Замовника, можуть використовуватися виключно для розвитку інфраструктури Житомирського району.

II. Зобов'язання Сторін

5.     Замовник зобов'язується перерахувати кошти в сумі, зазначеній у п. 1 розділу І цього Договору, згідно з Графіком оплати (додаток 2), що є невід'ємною частиною цього Договору.

Оплату може бути внесено одним платежем шляхом перерахування Замовником грошових коштів за реквізитами, визначеними у п. 1 розділу 1 цього Договору, не пізніше ніж за 1 (один) місяць після прийняття об'єкта будівництва в експлуатацію.

6.     Якщо після укладення цього Договору технічними умовами буде передбачена необхідність будівництва Замовником інженерних мереж або об'єктів інженерної інфраструктури поза межами його земельної ділянки, розмір пайової участі у розвитку інфраструктури Житомирського району має бути зменшено на суму їх кошторисної вар­тості, про що Сторони мають укласти відповідну додаткову угоду.

7.     Інженерні мережі та/або об'єкти, побудовані Замовником поза межами його земельної ділянки, на вартість яких зменшено розмір пайової участі Замовника в розвитку інфраструктури Житомирського районну, передаються ним у комунальну власність територіальних громад сіл, селищ Житомирського району або до комунальної власності сільської, селищної ради,  на території яких у межах населених пунктів вони побудовані.

III. Особливі умови

8.     З моменту зарахування на рахунок районного бюджету коштів, передбачених цим Договором, Замовник передає право володіння, користування та розпорядження вказаними коштами Житомирській районній  раді відповідно до їх цільового призначення, і ці кошти стають власністю територіальних громад сіл, селищ Житомирського району.

9.     Об'єкти, майно та інші активи, придбані та/або створені за рахунок коштів, внесених Замовником як пайова участь у розвитку інфраструктури Житомирського району за цим Договором, є власністю територіальних громад сіл, селищ Житомирського району.

IV. Відповідальність Сторін

10.     У разі невиконання або несвоєчасного виконання Замовником зобов'язань щодо перерахування в повному обсязі коштів, визначених цим Договором, виконавчий апарат Житомирської районної ради за поданням управління фінансів Житомирської райдержадміністрації здійснює необхідні заходи щодо примусового стягнення вказаних коштів.

11.     У випадку несвоєчасного внесення коштів як пайової участі в розвитку інфраструктури  Житомирського   району Замовник  сплачує  пеню  в розмірі 0,1 % від загальної суми пайової участі, визначеної п. 1 розділу І цього Договору, за кожний день прострочення платежу, але не більше подвійної облікової ставки НБУ, що діє на момент прострочення виконання зобов'язання.

V. Форс-мажор

12.      Сторони звільняються від відповідальності за часткове або повне невиконання своїх зобов'язань за договором, якщо воно сталося внаслідок обставин непереборної сили, як-то: пожежа, повінь, землетрус, втручання з боку органів влади, воєнні дії тощо, якщо ці обставини безпосередньо впливають на виконання умов Договору. При цьому строк виконання Договору відтерміновується пропорційно часу, протягом якого діяли такі обставини. Якщо ці обставини триватимуть понад 6 (шість) місяців, Сторони можуть переглянути умови цього Договору.

13.     Наявність та період дії форс-мажорних обставин має бути підтверджено Торгово-промисловою палатою за місцем знаходження Сторони, яка заявляє про настання таких обставин.

VI. Строк дії договору

14.     Цей Договір набуває чинності з моменту його підписання та діє до повного виконання Сторонами своїх зобов'язань.

VII. Інші умови

15.      Зміни до цього Договору вносяться в установленому законодавством порядку за взаємною згодою Сторін шляхом укладання відповідних угод, які є невід'ємною частиною цього Договору, або в судовому порядку.

16.     Одностороння зміна умов або одностороння відмова від цього Договору не допускається.

17.     У разі виникнення розбіжностей між Сторонами, щодо яких вони не можуть дійти згоди мирним шляхом, спір передається на розгляд суду відповідно до територіальної підсудності та підвідомчості справи.

18.      Питання, не врегульовані цим Договором, вирішуються Сторонами згідно з приписами чинного законодавства України.

19.     Визнання одного або кількох пунктів цього Договору нечинними або скасування його окремих положень не тягне за собою визнання договору нечинним у цілому.

20.     Цей Договір складено у двох примірниках, які мають однакову юридичну силу, один з яких зберігається у Замовника, другий — у виконавчому апараті Житомирської районної  ради.

VI. Адреси та реквізити Сторін

Житомирська районна рада                                                       Замовник

_________________________                                      ______________________   _________________________                                      ______________________

_______________/  ________                                      ______________/________

Посада, П. І. Б.                          підпис                                                              Посада, П. І. Б.                     підпис

м. п.                                                                                 м. п.

Заступник голови районної ради                                    О.М.Білецький

ПРОЕКТ

Додаток 1

до Договору про пайову участь у розвитку інфраструктури Житомирського району

від «__»______20__р. №_____

Розрахунок величини пайової участі у розвитку інфраструктури Житомирського району

м. Житомир                                                                        «___»_________20__р.

Житомирська районна  рада, в собі голови районної ради _____________

__________________________________________________________________,

(П. І. Б.)

що діє на підставі Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з одного боку, та_____________________________________________________,

(П.І. Б., посада особи, з якою укладено договір)

далі іменований «Замовник», з іншої сторони, які далі разом іменуються «Сторони», відповідно до умов Договору про пайову участь у розвитку інфраструктури Житомирського районну від «__»______20__р. №_____ домовилися про таке:

1.     Затвердити розрахунок розміру пайової участі на розвиток інфраструктури Житомирського району у зв'язку з будівництвом об'єкта_____________________________________________________________, що знаходиться  ___________________________________, який є грошовим виразом відсоткового значення від загальної кошторисної вартості будівництва об'єкта, установленого відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та Положення про пайову участь у створенні та розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури Житомирського району, затвердженого рішенням _____ сесії Житомирської районної  ради 7 скликання від _________№ __________(далі за текстом — Положення).

2.     Внесення коштів у вигляді пайової участі єдиним платежем Договором не передбачене.

3.     Підставою для здійснення розрахунку, крім зазначених вище Документів та нормативно-правових актів, стала   надана Замовником проектно-кошторисна документація на об'єкта будівництва, а саме:__________________  ___________________________________________________________________.

4.     Інші документи, що підтверджують вартість будівництва об'єкта містобудування (угоди, договори, кошториси тощо):_____________________ ___________________________________________________________________.

5.     Згідно з наданими Замовником документами загальна кошторисна вартість об'єкта будівництва становить: ________________________________

(__________________________________) гривень.

6.     Будівництво інженерних мереж та/або об'єктів, які Замовник має побудувати за межами своєї земельної ділянки згідно з технічними умовами, вартість яких має бути враховано під час розрахунку розміру пайової участі в розвитку інфраструктури Житомирського району, на момент підписання цього документа не передбачено.

7.     Розмір пайової участі визначений за формулою, затвердженою Положенням, та становить ПУ = (_________. - ______________. - ______________ грн.) х _________ % = ______________ грн.

8.     Цей Додаток складено у двох примірниках, які мають однакову юридичну силу, один з яких зберігається у Замовника, другий — у виконавчому апараті Житомирської районної ради. Цей Додаток є невід'ємною частиною Договору про пайову участь у розвитку інфраструктури Житомирського району від «__»______20__р. №_____ та набуває чинності з моменту його підписання та діє протягом усього періоду дії основного Договору.

Житомирська районна рада                                                       Замовник

_________________________                                      ______________________   _________________________                                      ______________________

_______________/  ________                                      ______________/________

Посада, П. І. Б.                          підпис                                                              Посада, П. І. Б.                     підпис

м. п.                                                                                 м. п.

Заступник голови районної ради                                                О.М.Білецький

ПРОЕКТ

Додаток 2

до Договору про пайову участь у розвитку інфраструктури Житомирського району

від «__»______20__р. №_____

Графік оплати коштів пайової участі

у розвитку інфраструктури Житомирського району

м. Житомир                                                                          «___»_________20__р.

Житомирська районна  рада, в особі голови ради _____________________,

(П. І. Б. )

що діє на підставі Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з одного боку, та______________________________________________________,

(П. І. Б., посада особи, з якою укладено договір)

далі іменований «Замовник», з іншого боку, які далі разом іменуються «Сторони», відповідно до умов Договору про пайову участь у розвитку інфраструктури Житомирського району від «__»______20__р. №_____ домовилися про таке:

1.     Оплату за Договором буде здійснено окремими частинами у такому розмірі та у наступні строки:

____% від загального розміру пайової участі, в сумі______________грн. до «__»______20__року;

____% від загального розміру пайової участі, в сумі______________грн. до «__»______20__року;

____% від загального розміру пайової участі, в сумі_______________грн. до «__»______20__року;

____% від загального розміру пайової участі, в сумі_______________грн. до «__»______20__року.

2.     Цей Додаток складено у двох примірниках, що мають однакову юридичну силу, один з яких зберігається у Замовника, другий — у виконавчому апараті  Житомирської районної ради. Цей Додаток є невід'ємною частиною Договору про пайову участь у розвитку інфраструктури Житомирського району від «__»______20__р. №_____ та набуває чинності з моменту його підписання та діє протягом усього періоду дії основного Договору.

Житомирська районна рада                                                       Замовник

_________________________                                      ______________________   _________________________                                      ______________________

_______________/  ________                                      ______________/________

Посада, П. І. Б.                          підпис                                                              Посада, П. І. Б.                     підпис

м. п.                                                                                 м. п.

Заступник голови районної ради                                              О.М.Білецький

 

АНАЛІЗ РЕГУЛЯТОРНОГО ВПЛИВУ проекту рішення Житомирської районної ради «Про пайову участь у створенні та розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури Житомирського району»

 

 

Ви тут: Головна документи Документи 8 скликання Регуляторні акти Чинні регуляторні акти Проекти регуляторних актів та інші документи