Про встановлення орендної плати у розмірі 1 грн. на рік

                                                                        герб                                          Проект

                                                                     У К Р А Ї Н А
                                                     ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА
                                                                     РІШЕННЯ № ______
                                           (двадцять дев’ята сесія шостого скликання)

Про встановлення орендної плати
у розмірі 1 грн. на рік

 

        Керуючись п. 20 ч. 1 ст. 43, ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Методикою розрахунку і порядку використання плати за оренду майна, що є спільною власністю територіальних громад сіл, селищ району,  затвердженою  рішенням 7 сесії від 24.05.2011р. № 102, рішенням 9 сесії від 18.10.2011р. № 156 «Про внесення змін до Методики розрахунку і порядку використання плати за оренду майна, що є спільною власністю територіальних громад сіл, селищ району»,  Положенням про оренду майна, що є спільною власністю територіальних громад сіл та селищ району, затвердженим  рішенням 18 сесії від 23.05.2013р. № 355,  районна рада

ВИРІШИЛА: 

1.Встановити на 2015 рік бюджетним установам та організаціям річну плату за оренду нерухомого майна та окремого індивідуально визначеного майна, яке належить до спільної власності територіальних громад сіл, селищ Житомирського району і перебуває на балансі Житомирської районної ради та знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. Лесі Українки, 1 у розмірі 1 грн. на рік:

1.1.    Апарату Житомирської райдержадміністрації на орендованій площі нежитлового приміщення 426,85 кв.м.,   орендованій площі гаражів 64,25 кв.м., та за оренду індивідуально визначеного майна.

1.2.     Управлінню фінансів Житомирської райдержадміністрації на орендованій площі нежитлового приміщення 172,40 кв.м., орендованій площі гаражів 13,80 кв.м., та за оренду окремого індивідуально визначеного майна.

1.3.    Управлінню агропромислового розвитку Житомирської райдержадміністрації на орендованій площі нежитлового приміщення 151,68 кв.м., орендованій площі гаражів 30,80 кв.м., та окремого індивідуально визначеного майна.

1.4.     Відділу економічного розвитку і торгівлі Житомирської райдержадміністрації на орендованій площі нежитлового приміщення 31,54 кв.м.

1.5.    Відділу у справах сім`ї, молоді та спорту Житомирської райдержадміністрації на орендованій площі нежитлового приміщення 16,24в.м.

1.6.    Відділу освіти Житомирської райдержадміністрації на орендованій площі нежитлового приміщення 345,11 кв.м. та орендованій площі гаражів 15,45 кв.м.

1.7.    Відділу житлово-комунального господарства та цивільного захисту населення Житомирської райдержадміністрації на орендованій площі нежитлового приміщення 16,39 кв.м.

1.8.    Відділу регіонального розвитку, містобудування та архітектури Житомирської райдержадміністрації на орендованій площі нежитлового приміщення 37,26 кв.м.

1.9.    Службі у справах дітей Житомирської райдержадміністрації на орендованій площі нежитлового приміщення 72,21 кв.м., та окремого індивідуально визначеного майна.

1.10.         Управлінню  Державної казначейської служби України у Житомирському районі  на орендованій площі нежитлового приміщення 190,34 кв.м.

1.11.         Житомирській районній організації ВФСТ «Колос» на орендованій площі нежитлового приміщення 48,86 кв.м.

1.12.         Центру надання адміністративних послуг Житомирської райдержадміністрації на орендованій площі нежитлового приміщення        31,99 кв.м.

  1. 2.Встановити на 2015 рік бюджетним установам річну плату за оренду нерухомого майна та окремого індивідуально визначеного майна,  яке належить до спільної власності територіальних громад сіл, селищ Житомирського району і перебуває на балансі Житомирської районної ради, та знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. Перемоги, у розмірі 1 грн. на рік:

2.1.    Управлінню Пенсійного фонду України у Житомирському районі на орендованій площі нежитлового приміщення 170,1 кв.м.

2.2.    Головному управлінню юстиції у Житомирській області на орендованій площі нежитлового приміщення 59,4 кв.м. та за оренду окремого індивідуально визначеного майна.

  1. 3.Встановити на 2015 рік бюджетній установі Архівний сектор Житомирської райдержадміністрації річну плату в розмірі 1 грн. на рік за оренду нерухомого майна, яке належить до спільної власності територіальних громад сіл, селищ Житомирського району і перебуває на балансі відділу культури і туризму Житомирської РДА за адресою: м. Житомир, 1 пров. Корольова, 6, площею55,6 кв.м.
  2. 4.Встановити на 2015 рік плату у розмірі 1 грн. на рік за оренду нежитлових приміщень, які належать до спільної власності територіальних громад сіл, селищ Житомирського району і перебувають на балансі відділу освіти Житомирської райдержадміністрації та знаходяться за адресами:

4.1.    Сінгурівській сільській раді за оренду нежитлових приміщень у Пряжівській ЗОШ І-ІІ ст., площею 67,7 кв.м.

4.2.    Глибочицькій сільській раді за оренду нежитлових приміщень у Гадзинській ЗОШ І-ІІ ст., площею 50,0 кв.м.

4.3.    Глибочицькій сільській раді за оренду  нежитлових приміщень у Глибочицькій ЗОШ І-ІІІ ст.,  площею 52,0 кв.м.

4.4.    Головенківській сільській раді за оренду  нежитлових приміщень у Головенківській ЗОШ І-ІІ ст., площею 113,75 кв.м.

4.5.    Станишівській сільській раді за оренду нежитлового приміщення у     с.Слобода-Селецькій ЗОШ I ст., площею 26,95 кв.м.

4.6.     Комунальній установі «Новогуйвинська ДЮСШ» Житомирської районної ради за оренду  нежитлових приміщень у Новогуйвинській гімназії, площами 124,8 кв.м. та 119,8 кв.м.

4.7.    Житомирській районній організації ВФСТ «Колос» за оренду  нежитлових приміщень у Новогуйвинській гімназії,  площею  283,7 кв.м.

4.8.     Житомирській районній організації ВФСТ «Колос» за оренду  нежитлових приміщень в Озерненській  гімназії,  площею 396,0 кв.м.

4.9.    Житомирській районній організації ВФСТ «Колос» за оренду  нежитлових приміщень в Глибочицькій ЗОШ  І-ІІІ ст.. площею 177, 2 кв.м.

4.10.    Житомирській районній організації ВФСТ «Колос» за оренду  нежитлових приміщень в Пісківській ЗОШ І-ІІІ ст., площею 146,1 кв.м.

4.11.    Житомирській районній організації ВФСТ «Колос» за оренду  нежитлових приміщень у Садківській ЗОШ І-ІІІ ст., площею 168,1 кв.м.

4.12.    Комунальній установі «Територіальне стоматологічне об’єднання» Житомирської районної ради за оренду  нежитлових приміщень у Глибочицькій ЗОШ І-ІІІ ст.,  площею 10,64 кв.м.

4.13.    Комунальній установі «Територіальне стоматологічне об’єднання» Житомирської районної ради за оренду  нежитлових приміщень у Вертокиївській ЗОШ І-ІІІ ст.,  площею 12,72 кв.м.

4.14.    Комунальній установі «Територіальне стоматологічне об’єднання» Житомирської районної ради за оренду  нежитлових приміщень у Новогуйвинській гімназії, площею 15,79 кв.м.

  1. 5.Встановити на 2015 рік бюджетній установі Житомирській обласній дитячій лікарні Житомирської обласної ради на орендованій площі нежитлого приміщення 980,3 кв.м. річну плату у розмірі 1 грн. за оренду нерухомого майна, яке належить до спільної власності територіальних громад сіл, селищ Житомирського району і перебуває на балансі комунальної установи «Центральна районна лікарня» Житомирської районної ради та знаходиться за адресою: Житомирська область,   Житомирській район,   с.Станишівка, Шосе Сквирське, 3.
  2. 6.Встановити на 2015 рік Українському державному підприємству поштового зв`язку «Укрпошта» орендну плату у розмірі 1 грн. на рік за оренду нежитлого приміщення, яке належить до спільної власності територіальних громад сіл, селищ Житомирського району і перебуває на балансі комунальної установи «Центральна районна лікарня» Житомирської районної ради та знаходиться за адресою: Житомирська область, Житомирській район, с.Пряжів, вул. Партизанська, 2, ФАП, на орендованій площі 34,2 кв.м.
  3. 7.Встановити на 2015 рік комунальній установі «Територіальне стоматологічне об`єднання» Житомирської районної ради плату у розмірі 1 грн. на рік за оренду нежитлових приміщень АЗПСМ та ФАПів, які належать до спільної власності територіальних громад сіл, селищ Житомирського району і перебувають на балансі комунальної установи «Центральна районна лікарня» Житомирської районної ради та знаходяться за адресами: Житомирська область, Житомирський район с. Троянів (на площі 17,6 кв.м.), с. Висока Піч (на площі 20,64 кв.м.), с. Кодня (на площі 22,4 кв.м.), с. Левків (на площі 26,3 кв.м.), с. Тетерівка (на площі 11,88 кв.м.), с.Головенка (на площі 15,6 кв.м.), с. Кам`янка (на площі 24,2 кв.м.), с. Сінгури (на площі 11,5 кв.м.) та 5 (п`ять) кабінетів і приміщення регістратури, що  розміщені у поліклініці комунальної установи «Центральна районна лікарня»  районної ради, за адресою: Житомирська область, Житомирський район,  с. Станишівка,  Шосе  Сквирське, 3, площею 97,6 кв.м. (відповідно площі кабінетів становлять: 27,9 кв.м., 13,6 кв.м., 13,6 кв.м.,13,6 кв.м.,13,6 кв.м.,15,3 кв.м.).
  4. 8.Встановити на 2015 рік бюджетній установі комунальна установа у розмірі 1 грн. на рік. за оренду нерухомого майна, яке належить до спільної власності територіальних громад сіл, селищ Житомирського району і перебуває на балансі комунальної установи «Центральна районна лікарня» Житомирської районної ради та знаходиться за адресою: Житомирська область, Житомирський район, с.Станишівка, Шосе Сквирське, 3, будівля «Швидкої допомоги»,, загальною площею 134,61 кв.м.
  5. 9.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань бюджету і комунальної власності та  заступника голови районної ради Михайлова А.М.


Голова районної ради                                                              Т.М.Парфентієва

 

 Розробник проекту рішення:

виконавчий апарат районної ради 
Відповідальна особа: Кучер В.М.,

головний спеціаліст з питань управління

об’єктами спільної власності територіальних

громад сіл та селищ району, 42-61-08

Ви тут: Головна документи Архів 7 скликання VII скликання Проекти рішень 29 сесія VI скликання Про встановлення орендної плати у розмірі 1 грн. на рік