Про хід виконання та внесення змін до районної комплексної Програми забезпечення пожежної безпеки та захисту населення і територій району від надзвичайних ситуацій на період до 2016 року

                                                                        герб                                          Проект

                                                                     У К Р А Ї Н А
                                                     ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА
                                                                     РІШЕННЯ № ______
                                           (двадцять дев’ята сесія шостого скликання)

Про хід виконання та внесення змін до
районної комплексної  Програми  
забезпечення пожежної  безпеки та
захисту населення і територій  району
від надзвичайних ситуацій на період до 2016 року

             Заслухавши  інформацію начальника Житомирського районного відділу управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Житомирській області  Якубенка С.С. про хід виконання районної  комплексної Програми забезпечення пожежної безпеки та захисту населення і територій району   від   надзвичайних   ситуацій   на   період   до   2016   року, затверджену  рішенням 5  сесії  районної ради   6  скликання   від   25.02.2011р. № 54 із внесеними змінами рішенням 18 сесії районної ради 6 скликання від 23.05.2013р. № 376, керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та враховуючи зміни у назвах районних і територіальних структур  Державної служби України з надзвичайних ситуацій, районна рада

ВИРІШИЛА:

1.Інформацію начальника Житомирського районного відділу управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Житомирській області  Якубенка С.С. про хід виконання районної  комплексної Програми забезпечення пожежної безпеки та захисту населення і територій району від надзвичайних ситуацій на період до 2016 року взяти до відома.

2.Керівникам відповідних структурних підрозділів райдержадміністрації, сільським, селищній радам, керівникам підприємств, установ і організацій, районному відділу управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Житомирській області, визначених виконавцями заходів Програми, у межах компетенції забезпечити виконання заходів, передбачених районною комплексною Програмою забезпечення пожежної безпеки та захисту населення і територій району від надзвичайних ситуацій на період до 2016 року.

3.Внести зміни до районної  комплексної Програми забезпечення пожежної безпеки та захисту населення і територій району від надзвичайних ситуацій на період до 2016 року та рішень 5 сесії районної ради 6 скликання від 25.02.2011р. №і  18 сесії районної ради 6 скликання від 23.05.2013р. №376 щодо даної Програми, замінивши в усіх позиціях та в усіх відмінках:

3.1.    Вираз «Служба  цивільного захисту в Житомирському районі Територіального управління МНС у Житомирській області» на вираз  «Житомирський районний відділ управління Державної служби України з  надзвичайних ситуацій  у Житомирській області».

3.2.    Вираз «Територіальне управління МНС у Житомирській області» на вираз  «Управління Державної служби України з  надзвичайних ситуацій  у Житомирській області».

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань законності, правопорядку і прав людини та заступника голови районної ради Михайлова А.М.

Голова  районної  ради                                                            Т.М.Парфентієва 

Розробник проекту рішення:
виконавчий апарат районної ради 

Відповідальна особа: Подорожна Т.Л.,

начальник організаційного відділу, 42-47-18

Ви тут: Головна документи Архів 7 скликання VII скликання Проекти рішень 29 сесія VI скликання Про хід виконання та внесення змін до районної комплексної Програми забезпечення пожежної безпеки та захисту населення і територій району від надзвичайних ситуацій на період до 2016 року