Про хід виконання Комплексної програми профілактики злочинності у Житомирському районі на 2011-2015 рр.

                                                                            герб                                          Проект

                                                                        У К Р А Ї Н А
                                                      ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА
                                                                       РІШЕННЯ № ______
                                                     (двадцята сесія шостого скликання)

Про хід виконання Комплексної програми
профілактики злочинності
у Житомирському районі на 2011-2015 рр.

 Відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», заслухавши інформацію першого заступника голови райдержадміністрації Кур’яти П.В. „Про хід виконання Комплексної програми профілактики злочинності у Житомирському районі на 2011-2015 рр.”,  районна  рада

ВИРІШИЛА:

1. Інформацію першого заступника голови райдержадміністрації Кур’яти П.В. взяти до відома.

2. Житомирському РВ УМВС України в Житомирській області:

2.1.  Забезпечити належне і у повному обсязі виконання Комплексної програми профілактики злочинності у Житомирському районі на 2011-2015 роки. Своєчасно доводити до населення зміст та основні напрямки роботи правоохоронних структур щодо реалізації даної Програми.

2.2.  Постійно аналізувати стан правопорядку в кожному населеному пункті району та за результатами аналізу вживати заходів щодо запобігання злочинності.

2.3.  Проводити роз’яснювальну роботу серед населення району щодо важливості участі громадян в охороні громадського порядку та боротьбі зі злочинністю.

2.4.  Проводити профілактичні заходи із попередження дорожньо-транспортних пригод, зниження тяжкості їх наслідків шляхом організації безперервної навчально-роз'яснювальної роботи та формування свідомого ставлення громадян до дотримання правил безпеки дорожнього руху.

3. Фінансовому управлінню райдержадміністрації (Тарасенко К.П.) забезпечити фінансування витрат, пов’язаних із виконанням конкретних заходів Комплексної програми профілактики злочинності у Житомирському районі на 2011-2015 рр., а також передбачити виділення коштів у районному бюджеті на 2013 рік.

4. Житомирському РВ УМВС України в Житомирській області (Жміда І.О.) спільно із структурними підрозділами райдержадміністрації (відповідно до компетенції) постійно аналізувати стан правопорядку у кожному населеному пункті району.

5. Службі у справах дітей райдержадміністрації (Черняк А.П.) спільно з відділенням кримінальної міліції у справах дітей Житомирського РВ УМВС України в Житомирській області активізувати профілактичну роботу з „кризовими” сім’ями та забезпечити виявлення дітей, які жебракують, вчиняють протиправні дії або втягнені у злочинну діяльність.

6. Рекомендувати селищній та сільським радам проаналізувати стан виконання Комплексної програми профілактики злочинності у Житомирському районі на 2011-2015 рр. та хід її виконання розглянути на засіданнях виконавчих комітетів та сесіях місцевих рад.

7. Виконавцям про хід виконання програми та даного рішення інформувати райдержадміністрацію до 1 січня 2013 р.

8. Райдержадміністрації інформацію про стан виконання даного рішення та програми подати районній раді до 20.01.2014 року.

9. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань законності, правопорядку і прав людини та заступника голови районної ради Павлюка Р.В. 

Голова районної ради                                                                М.А.Степаненко 


Розробник проекту рішення:
райдержадміністрація

Відповідальна особа:  Кур’ята П.В.,
перший заступник голови РДА, 42-47-17

Про хід виконання Комплексної програми профілактики злочинності у районі на 2011 – 2015 роки

 

Ви тут: Головна документи Архів 7 скликання VII скликання Проекти рішень 20 сесія VI скликання Про хід виконання Комплексної програми профілактики злочинності у Житомирському районі на 2011-2015 рр.