Ломачук Іван Сергійович

lomachuл

Народився в селі Піски Житомирського району Житомирської області. Все своє коротке життя до призову по частковій мобілізації проживав разом із батьком та матір'ю.

Ломачук Іван Сергійович, як сержант запасу, був призваний в березні 2014 р. по частковій мобілізації Житомирським ОМВК і був направлений у військову частину в місті Новоград-Волинський. В серпні цього ж року був відправлений до Донецької області, для участі в антитерористичній операції.
Ломачук І. С. характеризувався дисципліною та відповідальністю. Завжди чітко та сумлінно виконував поставлені перед ним завдання. Добре знав характеристики техніки та озброєння. Був комунікативним, добрим та не байдужим до чужого горя.
07.08.2014 р. після бою з ворогом Іван вважався зниклим безвісті. Завдячуючи пошуковій бригаді волонтерів під містом Сніжне Донецької області, в зоні дії АТО було знайдено тіло загиблого воїна.
21.12.2014 р. Ломачука Івана поховали в рідному селі Піски зі всіма почестями, шаною та любов'ю, яку могли виявити односельці до свого героя.

Головне меню