Заїка Сергій Русланович

zaika

Учень 9-го класу Сінгурівської ЗОШ І-ІІІ ст. Зарекомендував себе як старанний, працелюбний та уважний учень. На уроках як і вжитті завжди уважний, зосереджений, активний, допомагає товаришам.

До виконання своїх обовязків та доручень ставиться сумлінно. Бере активну участь у спортивному житті школи, захоплюється футболом та іншими спортивними іграми.
Сергій веселий та товариський хлопець. Йому притаманна дисципліна, самостійність та рішучість.Користується повагою вчителів, однокласників та товаришів. Підтримує дружні стосунки з багатьма учнями.
17 січня Сергій та його друг Вадим повертались додому з магазину. Треба було йти через місцевий ставок. Підходячи до водойми, хлопці почули крик про допомогу. Незважаючи ні на що, вони одразу кинулись до місця події. Підбігши ближче, юнаки побачили червону куртку, що плавала у воді. Сам же чоловік - господар куртки – вже знаходився під водою. Знесиленими руками він із останніх сил тримався за крижину.
Сергій зняв свою куртку і, тримаючи її за один рукав, інший кинув потопаючому. Разом хлопці витягли чоловіка на поверхню. Привівши його додому, Сергій та Вадим зняли з чоловіка мокрий одяг і разом з місцевим фельдшером, яка проживала по сусідству, викликали швидку та надали чоловіку першу медичну допомогу.
Сергій вже не вперше рятує людей із води. Його вчителька розповіла, що у минулому році однокласниця хлопця після школи пішла погратися на замерзлу річку, що знаходилась коло автобусної зупинки. Дівчинка побачила ополонку і вирішила роздивитись її поближче. Не дійшовши, вона провалилась під кригу. Поруч був Сергій, який не зволікаючи витягнув дівчинку. А ще декілька років тому, влітку, сміливець врятував маленького хлопчика, який не вмів плавати.

Головне меню