№662 Про затвердження Комплексної програми профілактики спільних оперативних дій у разі виникнення підозри та підтвердження діагнозу на африканську чуму свиней на 2015-2016 роки

                                                                        герб

 У К Р А Ї Н А
ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА
РІШЕННЯ № 662
(тридцять п'ята сесія шостого скликання)

від «17» вересня 2015 р.

 Про затвердження Комплексної програми
профілактики спільних оперативних дій
у разі виникнення підозри та підтвердження
діагнозу на африканську чуму свиней
на 2015-2016 роки

Відповідно до п. 16 ч. 1 ст.43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою охорони навколишнього природного середовища та попередження занесення збудника африканської чуми свиней на територію Житомирського району, враховуючи висновки постійних комісій районної ради з гуманітарних питань, охорони здоров'я та соціального захисту населення від 09.09.2015р. та з питань бюджету і комунальної власності від 10.09.2015р., районна рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Комплексну програму профілактики спільних оперативних дій у разі виникнення підозри та підтвердження діагнозу на африканську чуму свиней на 2015-2016 роки (далі – Програма), що додається.

2. Учасникам та виконавцям Програми вживати вичерпних заходів для її впровадження та виконання.

3. Відповідальним виконавцем Програми визначити Житомирську районну державну адміністрацію та Управління ветеринарної медицини Житомирського району.

4. Житомирській районній державній адміністрації вирішувати питання щодо фінансування заходів Програми у межах можливостей районного бюджету.

5. Рекомендувати сільським та селищній радам району розробити і затвердити відповідні місцеві програми.

6. Контроль за виконанням Програми покласти на постійну комісію районної ради з гуманітарних питань, охорони здоров'я та соціального захисту населення.

7. Відповідальним виконавцям Програми узагальнену інформацію про хід виконання Програми подавати постійній комісії районної ради з гуманітарних питань, охорони здоров'я та соціального захисту населення щорічно до 15 лютого.

Голова районної ради Т.М.Парфентієва

Завантажити Додаток

Ви тут: Головна документи Архів 6 скликання VI скликання Рішення сесій 35 сесія VI скликання №662 Про затвердження Комплексної програми профілактики спільних оперативних дій у разі виникнення підозри та підтвердження діагнозу на африканську чуму свиней на 2015-2016 роки