№663 Про затвердження районної Програми створення і використання матеріальних резервів для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків в Житомирському районі на 2015-2019 роки

                                                                        герб

 У К Р А Ї Н А
ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА
РІШЕННЯ № 663
(тридцять п'ята сесія шостого скликання)

від «17» вересня 2015 р.

Про затвердження районної
Програми створення і використання
матеріальних резервів для запобігання,
ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного
і природного характеру та їх наслідків
в Житомирському районі на 2015-2019 роки

З метою реалізації державної політики у сфері запобігання надзвичайним ситуаціям техногенного та природного характеру, ліквідації їх наслідків, забезпечення виконання заходів захисту населення і територій та для проведення спеціальних робіт на території району відповідно до Закону України «Про захист населення і територій від наслідків надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру», статті 34 Закону України «Про правові засади цивільного захисту», статей 2, 18, 39 Закону України «Про місцеві державні адміністрації» , враховуючи постанову Кабінету Міністрів України від 29 березня 2001 року № 308 «Про порядок створення і використання матеріальних резервів для запобігання ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків», враховуючи рекомендації постійної комісії районної ради з питань бюджету і комунальної власності від 10.09.2015р., районна рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити районну Програма створення і використання матеріальних резервів для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків в Житомирському районі на 2015-2019 роки.

2. Управлінню фінансів Житомирської районної державної адміністрації вирішувати питання щодо фінансування заходів Програми у межах можливостей районного бюджету.

3. Відповідальному виконавцю про стан виконання Програми інформувати районну раду щоквартально до 25 числа місяця, наступного за звітним кварталом.

4. Рекомендувати сільським та селищній радам району розробити і затвердити відповідні місцеві Програми та вирішувати питання щодо їх фінансування.

5. Контроль за виконанням Програми покласти на постійну комісію районної ради з гуманітарних питань, охорони здоров'я та соціального захисту населення.

Голова районної ради Т.М. Парфентієва

Завантажити Дадаток

Ви тут: Головна документи Архів 6 скликання VI скликання Рішення сесій 35 сесія VI скликання №663 Про затвердження районної Програми створення і використання матеріальних резервів для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків в Житомирському районі на 2015-2019 роки