№514 "Про хід виконання Комплексної Програми профілактики злочинності у Житомирському районі на 2011-2015 рр."

                                                                         герб                                          

                                                                     У К Р А Ї Н А
                                                     ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА
                                                                  РІШЕННЯ № 514
                                      (двадцять сьома сесія шостого скликання)

від 19 вересня 2014р.

Про хід виконання  Комплексної
Програми профілактики злочинності у
Житомирському районі на 2011-2015 рр.

       Заслухавши інформацію керівника апарату райдержадміністрації Ковальчук А.Б. про хід виконання Комплексної програми профілактики злочинності у Житомирському районі на 2011-2015 роки,  керуючись ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та враховуючи рекомендації постійної комісії з питань законності, правопорядку і прав людини  від 10.09.2014р.,  районна рада

ВИРІШИЛА:

  1. 1.Інформацію  керівника апарату райдержадміністрації Ковальчук А.Б. взяти до відома (додається).
  1. 2.Житомирському РВ УМВС України в Житомирській області:

2.1.    Забезпечити належне і у повному обсязі виконання  Комплексної програми профілактики злочинності у Житомирському районі на 2011-2015 роки. Своєчасно доводити до населення зміст та основні напрямки роботи правоохоронних структур щодо реалізації даної Програми.

2.2.     Спільно із структурними підрозділами райдержадміністрації (відповідно до компетенції) постійно аналізувати стан правопорядку у кожному населеному пункті району та за результатами аналізу вживати заходів щодо запобігання злочинності.

2.3.    Проводити роз’яснювальну роботу серед населення району щодо важливості участі громадян в охороні громадського порядку та боротьбі зі злочинністю.

2.4.    Проводити профілактичні заходи із попередження дорожньо-транспортних пригод, зниження тяжкості їх наслідків шляхом організації берперервної  навчально-роз’яснювальної роботи та формування свідомого ставлення громадян до дотримання правил безпеки дорожнього руху.

3.Управлінню фінансів  райдержадміністрації (Ходоровська Н.В.) забезпечити фінансування витрат, пов’язаних із виконанням конкретних заходів Комплексної програми профілактики злочинності у Житомирському районі на 2011-2015 рр., а також передбачити виділення коштів у районному бюджеті на 2015 рік.

4.Службі у справах дітей райдержадміністрації (Черняк А.П.)  спільно з відділом кримінальної міліції у справах дітей Житомирського РВ УМВС України в Житомирській області активізувати профілактичну роботу з «кризовими» сім’ями та забезпечити виявлення дітей, які жебракують, вчиняють протиправні дії або втягнені у злочинну діяльність.

5.Рекомендувати селищній та сільським радам району проаналізувати стан виконання Комплексної програми профілактики злочинності у Житомирському районі на 2011-2015 рр. та хід її виконання розглянути на засіданнях виконавчих комітетів та сесіях місцевих рад.

6.Виконавцям про хід виконання програми та даного рішення інформувати райдержадміністрацію до 1 січня 2015 року.

7.Райдержадміністрації інформацію про стан виконання даного рішення та програми подати районній раді до 20.01.2015 року.

8.Контроль за виконаням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань законності, правопорядку і прав людини та заступника голови районної ради Михайлова А.М

Голова районної ради                                                                Т.М.Парфентієва
Рішення завантажити

Ви тут: Головна документи Архів 6 скликання VI скликання Рішення сесій 27 сесія VI скликання №514 "Про хід виконання Комплексної Програми профілактики злочинності у Житомирському районі на 2011-2015 рр."