№513 "Про вжиття заходів безпеки та дотримання громадського спокою на території Житомирського району до моменту завершення антитерористичної операції"

                                                                         герб                                          

                                                                     У К Р А Ї Н А
                                                     ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА
                                                                  РІШЕННЯ № 513
                                      (двадцять сьома сесія шостого скликання)

від 19 вересня 2014р.

Про вжиття заходів безпеки
та дотримання громадського спокою
на території  Житомирського району
до моменту завершення
антитерористичної операції

         Враховуючи суспільно-політичну ситуацію в Україні, у зв’язку із вчиненням сепаратистських дій у східних регіонах держави, з метою дотримання законності, забезпечення правопорядку на території Житомирського району під час проведення масових заходів різного характеру, відповідно до звернення Житомирського РВ УМВС України в Житомирській області та Житомирської обласної ради, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань законності, правопорядку і прав людини від 10.09.2014р.,  районна рада

ВИРІШИЛА:

 Рекомендувати:

1.1.        Заборонити юридичним та фізичним особам використання піротехнічних засобів (салютів, феєрверків, петард, ракет та інших вибухових пристроїв) на підвідомчих територіях до моменту завершення антитерористичної операції.

1.2.        Обмежити час роботи розважальних закладів, а в подальшому їх режим роботи погоджувати з територіальними органами внутрішніх справ.

2.Відділу культури та туризму РДА, сільським та селищній радам обмежити проведення культурно-розважальних масових заходів.

3.Селищній, сільським радам Житомирського району, відділам та службам Житомирської РДА проводити відповідну роз’яснювальну роботу серед закладів ресторанного та готельного господарства.

4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань законності,  правопорядку і прав людини та заступника голови районної ради А.М.Михайлова.

Голова районної ради                                                              Т.М.Парфентієва

Рішення завантажити

Ви тут: Головна документи Архів 6 скликання VI скликання Рішення сесій 27 сесія VI скликання №513 "Про вжиття заходів безпеки та дотримання громадського спокою на території Житомирського району до моменту завершення антитерористичної операції"