№466 Про виконання у 2013 році районної Програми щодо виконання заходів Загальнодержавної програми «Національний план дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини на 2011- 2016 роки»

                                                                         герб                                          

                                                                     У К Р А Ї Н А
                                                     ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА
                                                                  РІШЕННЯ № 466
                                      (двадцять четверта сесія шостого скликання)
від 14 березня 2014р.

Про  виконання у 2013 році  районної  Програми
щодо  виконання  заходів  Загальнодержавної
програми «Національний    план    дій     щодо     
реалізації  Конвенції  ООН  про права дитини
на 2011- 2016 роки»

        Заслухавши інформацію начальника служби у справах дітей райдержадміністрації Черняк А.П. про хід виконання упродовж 2013 року районної  Програми щодо  виконання  заходів  Загальнодержавної програми «Національний   план     дій    щодо   реалізації Конвенції ООН про права дитини на 2011- 2016 роки», керуючись ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  враховуючи рекомендації  постійної комісії районної ради з питань законності, правопорядку і прав людини від 12.03.2014р.  та з метою забезпечення оптимального функціонування у районі цілісної системи захисту прав дітей,  районна рада

ВИРІШИЛА:

        1. Інформацію про  виконання у 2013 році районної Програми щодо  виконання  заходів  Загальнодержавної програми «Національний   план     дій    щодо   реалізації Конвенції ООН про права дитини на 2011- 2016 роки»  взяти до відома (додається).

       2. Структурним підрозділам райдержадміністрації, які здійснюють свою діяльність у галузі охорони дитинства: відділу освіти (Каменчук В.В.),  службі у справах дітей (Черняк А.П.), управлінню праці та соціального захисту населення (Цьмох О.Р.) та районному центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (Порозінська О.В.)  розробити та затвердити на 2014 рік заходи по виконанню районної Програми щодо виконання заходів Загальнодержавної програми   «Національний   план  дій   щодо реалізації     Конвенції     ООН    про    права  дитини    на   2011-2016  роки» та забезпечити  їх виконання у повному обсязі.

        3. Управлінню фінансів райдержадміністрації (Тарасенко К.П.)  упродовж 2014 року вирішувати питання щодо спрямування фінансових ресурсів, в межах можливостей районного бюджету, на реалізацію заходів, передбачених Програмою.

      4. Рекомендувати селищній та сільським радам внести на розгляд питання  про стан виконання у 2013 році власних програм по виконанню заходів Загальнодержавної програми   «Національний   план  дій   щодо реалізації     Конвенції     ООН    про    права  дитини    на   2011  -   2016    роки» та передбачити їх фінансування у 2014 році.

     5. Сектору    з   питань    внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю, у   справах   преси   та   інформації апарату райдержадміністрації упродовж 2014 року висвітлювати у засобах масової інформації хід виконання районної Програми щодо  виконання  заходів  Загальнодержавної програми «Національний   план     дій    щодо   реалізації Конвенції ООН про права дитини на 2011- 2016 роки».

      6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань законності, правопорядку і прав людини та заступника голови районної ради Михайлова А.М.

Голова районної ради                                                          Т.М.Парфентієва

Рішення №466 завантажити

Ви тут: Головна документи Архів 6 скликання VI скликання Рішення сесій 24 сесія VI скликання №466 Про виконання у 2013 році районної Програми щодо виконання заходів Загальнодержавної програми «Національний план дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини на 2011- 2016 роки»