Новини

Шановні жителі Житомирського району! Від усього серця щиро вітаю вас із найсвітлішим весняним святом –Великоднем!

Velykden24-825x510

У житті кожного християнина Великдень – свято особливо шановане та величне. Цей день є символом перемоги життя над смертю, добра над злом, віри – над безнадією. Великодні дні - це найкращий час для переосмислення, прощення, порозуміння. Переконаний – ніщо не може будуватися на насильстві, неправді, заздрощах, лукавстві, приниженні одних людей іншими. Ми маємо повернути в наше життя гідність, братерство, бути добрішими, милосерднішими, терплячішими, благороднішими один до одного.

Бажаю вам, щоб у ці святкові дні душа повнилася відчуттям абсолютного щастя, чистої радості і добра, а теплі писанкові барви звучали у ваших серцях найсвітлішою надією. Кожна молитва нехай єднає нас з відкритим Великоднім небом і повертається пречистим Господнім благословенням.

Нехай Світло Воскресіння Христового  надасть всім нам  сили перебороти всі труднощі, які випали на нашу долю, та непохитну віру в кращий завтрашній день!

Злагоди, достатку, віри і щирої любові вам та вашим родинам!

Христос Воскрес!

Воістину Воскрес!

З повагою

Голова районної ради                                              С. КРУТІЙ

Ви тут: Головна Шановні жителі Житомирського району! Від усього серця щиро вітаю вас із найсвітлішим весняним святом –Великоднем!