Новини

З Днем Національної гвардії України!

НАЦ ГВАРДІЯ

Шановні військовослужбовці Національної гвардії України!

Національну гвардію України створено в березні 2014 року шляхом перетворення внутрішніх військ України. До її лав увійшли добровольці та патріоти, які стали на захист народу і державності в непростий період новітньої історії нашої країни.

Ви щодня виконуєте завдання із забезпечення захисту та охорони життя, прав, свобод і законних інтересів громадян, суспільства і держави від злочинних та інших протиправних посягань, охорони громадського порядку.

Безумовно, ваша служба ніколи не була легкою. Вона вимагає від кожного військовослужбовця зібраності, вміння знаходити рішення у найскладніших ситуаціях, а також відваги і самопожертви. Сумлінно виконуючи свій обов’язок, ви виявляєте мужність і сприяєте зміцненню законності та громадського порядку. Висловлюємо слова щирої вдячності всім гвардійцям, солдатам, офіцерам, волонтерам за військовий та громадянський обов’язок, відданість Українському народу.

Бажаємо вам міцного здоров’я, миру, стійкості духу, наснаги та невичерпної життєвої енергії для успішного виконання почесного обов’язку перед Вітчизною!

Слава Україні!
Героям слава!

Голова районної ради                                           Сергій Крутій 

Ви тут: Головна З Днем Національної гвардії України!