Новини

19 жовтня відбулася сесія Житомирської районної ради, яку провів голова райради Сергій КРУТІЙ.

PA191624
PA191612
PA191614
PA191616
PA191619

Почесною грамотою районної ради з нагоди 70-ліття було відзначено Нестерука Василя Климентійовича, який тривалий час працював на керівних посадах в Житомирській районній раді та райдержадміністрації.

Депутати взяли до відома звіти начальника відділу економічного розвитку і торгівлі Житомирської райдержадміністрації Зіновчук І.М. «Про виконання Програми економічного і соціального розвитку Житомирського району» за 9 місяців 2018 року та «Про здійснення делегованих радою повноважень». Також в результаті роботи пленарного засідання сесії районної ради заслухано звіти про роботу директорів: Сінгурівського міжшкільного навчально-виробничого комбінату Житомирського району Житомирської області Погоруя В.О., комунального закладу «Початковий спеціалізований мистецький навчальний заклад «Високопічська школа мистецтв» Житомирської районної ради Михніцького В. П., комунального закладу «Початковий спеціалізований мистецький навчальний заклад «Сінгурівська музична школа» Житомирської районної ради Гонгало А. В.  

Із Юрчуком Святославом Євгеновичем переукладено контракт на посаді директора комунального підприємства «Архітектура» Житомирської районної ради терміном на п’ять років. 

Депутати районної ради дали погодження на звільнення Нікуліна Дмитра Олександровича з посади директора Левківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів шляхом дострокового припинення контракту за угодою сторін.

Любиченка Олексія Миколайовича  призначено на посаду директора Високопічської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1, з яким буде укладено контракт терміном на два роки.

Для забезпечення розвитку в районі інваспорту депутати прийняли рішення щодо відкриття відповідного відділення у Новогуйвинській  комплексній дитячо-юнацькій спортивній школі,  доповнивши її чисельність 3-ма штатними одиницями: -тренер-викладач (відділення інваспорту) хореограф (для відділень спортивної акробатики і спортивної аеробіки) та акомпаніатор (для відділень спортивної акробатики і спортивної аеробіки).

Депутати прийняли звернення до Верховної Ради України та  Міністерства фінансів України щодо вирішення питання зарахування до Житомирського районного бюджету коштів за надані адміністративні послуги Житомирським районним відділом УДМС України в Житомирській області.

На сьогоднішній день плата за адміністративні послуги Житомирського районного відділу УДМС України в Житомирській області надходять не до районного бюджету, а до бюджету міста Житомир. У зверненні зазначається: просимо посприяти у наданні дозволу щодо зарахування до Житомирського районного бюджету плати за адміністративні послуги, надані Житомирським районним відділом УДМС України в Житомирській області до районного бюджету, а саме:  плати за оформлення та обмін паспорта громадянина України у формі картки, крім для виїзду за кордон (з дня оформлення заяви-анкети у строк не пізніше 20 робочих днів);  плати за оформлення та обмін паспорта громадянина України у формі картки, крім для виїзду за кордон (з дня оформлення заяви-анкети у строк не пізніше 10 робочих днів);  плати за оформлення та обмін паспорта громадянина України для виїзду за кордон (з дня оформлення заяви-анкети у строк не пізніше 20 робочих днів); плати за оформлення та обмін паспорта громадянина України для виїзду за кордон (з дня оформлення заяви-анкети у строк не пізніше 7 робочих днів).

У разі позитивного вирішення цього питання районний бюджет щорічно отримуватиме 1, 5 млн. грн.

Ви тут: Головна 19 жовтня відбулася сесія Житомирської районної ради, яку провів голова райради Сергій КРУТІЙ.