Новини

17 жовтня 2018 року відбулось засідання постійної комісії з питань розвитку агропромислового комплексу, земельних відносин та екології.

 

У роботі комісії взяли участь: голова Житомирської районної ради Сергій Крутій, голова Житомирської райдержадміністрації Сергій Микитюк; заступник голови районної ради Василь Стах, заступник голови райдержадміністрації Микола Козарчук, начальники відділів та управлінь Житомирської райдержадміністрації та працівники виконавчого апарату районної ради.

В результаті роботи сесії були розлянуті наступні питання :

  • Про вилучення та закріплення земельної ділянки.
  • Про внесення змін до рішення №479 від 03.11.2017 року «Про затвердження земельних ділянок, що належать до спільної власності територіальних громад сіл, селищ району».
  • Про надання погодження на отримання спеціального дозволу на користування надрами.
  • Про затвердження технічної документації по визначенню нормативно-грошової земельної ділянки, загальною площею 0,2700 га, яка надається в оренду ТОВ «Чиста енергія 2016» для експлуатації та догляду за гідротехнічними, іншими водогосподарськими спорудами і каналами (10.04) на території Сінгурівської сільської ради (за межами населеного пункту).
  • Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, загальною площею 1,8337 га, яка надається в оренду Невмержицькій Л.М. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (01.01) на території Заможненської сільської ради.
  • Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок водного фонду, загальною площею 9,1674 га, які надаються для поновлення договорів оренди Твардовському А.В. для рибогосподарських потреб (10,07) на території Глибочицької сільської ради.
  • Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінеи земельних ділянок водного фонду, загальною площею 17,8613 га, які надані в оренду Хоменко Є.І. для рибогосподарських потреб (10.07) та для сінокосіння (10.06), на території Сінгурівської сільської ради.
  • Про затвердження технічної документації по визначенню нормативної грошової оцінки земельної ділянки, загальною площею 14,3895 га, що знаходиться в оренді ФОП Литвина Василя Миколайовича для рибогосподарських потреб (10.07), яка розташована на території Вересівської сільської ради Житомирського району Житомирської області (за межами населеного пункту).

В процесі обговорення депутатами було вирішено рекомендувати сесії районної ради відмовити у затвердженні технічної документації Твардовському А.В. та звернутися до облдержадміністрації про скасування дозволу на розробку технічної документації для передачі земельної ділянки в оренду.

Також членами комісії було вирішено доручити робочій групі з питань використання земельних ділянок вивчити питання щодо раціонального використання земельної ділянки, яка надається в оренду Невмержицькій Л.М.

 

Ви тут: Головна 17 жовтня 2018 року відбулось засідання постійної комісії з питань розвитку агропромислового комплексу, земельних відносин та екології.