Новини

У РАЙОНІ ВІДБУЛИСЯ УРОЧИСТОСТІ З НАГОДИ ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА ТА ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

23
20
20-3
20-2
19

22 серпня  районному будинку культури відбулися урочисті заходи з нагоди Дня Державного Прапора та 27-ї річниці Незалежності України.

У заході взяло участь керівництво району, депутати обласної ради, депутати районної ради, почесні громадяни району, представники органів місцевого самоврядування, освіти, медицини, культури, аргарії, жителі району.

У вітальному слові голова районної ради Сергій Крутій висловив слова щирої вдячності нашим воїнам та усім патріотами України за їх нелегку працю на полі бою за територіальну цілісність, недоторканість та незалежність держави, побажав всім міцного здоров’я, миру і благополуччя у кожному домі, мудрості у прийнятті рішень, національної єдності, незламної відваги та щирого патріотизму у відстоюванні інтересів українського народу і захисті незалежності нашої держави.

         З нагоди 27-ї річниці незалежності України за високий професіоналізм, відповідальність, сумлінну працю Почесними грамотами та Подяками Житомирської районної ради та Житомирської райдержадміністрації були нагороджені ветерани державної служби, військовослужбовці, волонтери, аграрії, спортсмени та працівники лісової галузі.

Після урочистостей відбуся святковий концерт кращих художніх колективів району.

 

 

 

 

 

 

Ви тут: Головна У РАЙОНІ ВІДБУЛИСЯ УРОЧИСТОСТІ З НАГОДИ ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА ТА ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ