Новини

У процесі підготовки до чергової 19 сесії районної ради 30 липня 2018 року відбулось засідання постійної комісії з питань законності, правопорядку і прав людини, депутатської етики, забезпечення діяльності депутатів та місцевого самоврядування

7-19 ЗАК unnamed 4


У роботі комісії взяли участь: Стах Василь Миколайович- заступник голови районної ради, Гречко Олена Борисівна - керівник апарату райдержадміністрації, Шмакова Лідія Михайлівна – заступник начальника управління фінансів райдержадміністрації, Нижник Володимир Тимофійович – депутат районної ради, Котвицька Тетяна Олександрівна – державний реєстратор відділу державної реєстрації апарату райдержадміністрації, представники засобів масової інформації: газети «Сільське життя» та «Приміське життя».
Постійна комісія розглянула наступні питання:


1. Про втрату чинності Положення про комісію з питань поновлення прав реабілітованих Житомирської районної ради та рішення про її склад.
2. Про затвердження розпоряджень голови районної ради.
3. Про план роботи районної ради на ІІ півріччя 2018 року.
4. Про стан звітності депутатів Житомирської районної ради 7 скликання перед виборцями.
5. Про звернення щодо захисту традиційних сімейних цінностей та інституції сім'ї в Україні.
6. Про внесення змін до районної Програми по забезпеченню здійснення Житомирською райдержадміністрацією повноважень, визначених законами України та делегованих Житомирською районною радою, на 2018 -2020 роки.
7. Різне.

Проекти рішень, які були включені до порядку денного комісії погоджено постійною комісією та рекомендовано сесії районної ради їх затвердити.

Ви тут: Головна У процесі підготовки до чергової 19 сесії районної ради 30 липня 2018 року відбулось засідання постійної комісії з питань законності, правопорядку і прав людини, депутатської етики, забезпечення діяльності депутатів та місцевого самоврядування