Новини

27 липня 2018 року відбулось засідання постійної комісії з питань розвитку агропромислового комплексу, земельних відносин та екології районної ради.

7-19- АПК

 

У роботі комісії взяли участь 6 членів комісії: В.М. Оржехівський, В.В. Козел, А.В. Якімець, Р.А.Карчевський, О.В. Станіславов, Я.А.Рєбдєв та В. М. Стах, заступник голови районної ради, Подорожна Т. Л., керуючий справами виконавчого апарату районної ради, Гречко О.Б., керуючий апаратом райдержадміністрації, Шмакова Л.М., заступник начальника управління фінансів райдержадміністрації, заявники та представники ЗМІ.
Комісією розглянуто наступні питання:


1. Щодо надання погодження на отримання спеціального дозволу на користування надрами.
2. Про затвердження технічної документації по визначенню нормативної грошової оцінки земельної ділянки, загальною площею 8,5635га, яка перебуває в оренді ПП « Фінбудресурс» для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (землі промисловості, транспорту, зв'язку, енергетики, оборони та іншого призначення) на території Вересівської сільської ради.
3. Про затвердження технічної документації по визначенню нормативної грошової оцінки земельної ділянки, загальною площею 8,3000га, яка надається в оренду ТОВ «РЕНТЗЕМ» для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (01.01) на території Вересівської сільської ради.
4. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, загальною площею 1,4164га, яка надається в оренду Сіроватському Михайлу Ярославовичу для ведення особитого селянського господарства (01.03) на території Головенківської сільської ради.
5. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок водного фонду, загальною площею 9,1674га, які надаються для поновлення договорів оренди Твардовському Анатолію Володимировичу для рибогосподарських потреб (10.07) на території Глибочицької сільської ради.
6. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, загальною площею 5,3676га, яка перебуває в оренді ФОП Якімець Віктор Іванович для рибогосподарських потреб (10.07) (землі водного фонду) на території Станишівської сільської ради.
7. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок водного фонду, загальною площею 17,8613га, які надані в оренду Хоменко Євгені Ігорівні для рибогосподарських потреб (10.07) та для сінокосіння (10.06), на території Сінгурівської сільської ради.
8. Про план роботи районної ради на ІІ півріччя 2018 року.
9. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки загальною площею 3,7940га, яка надається в оренду ТОВ «Улянівський кар'єр» на території Тетерівської сільської ради ОТГ.
10.Різне.

За результатами розгляду доручено тимчасовій комісії, яку очолює радник голови районної ради, депутат районної ради Рєбдєв Я.А., вивчити питання щодо використання земельної ділянки гр. Твардовським А.В. на території Глибочицької сільської ради, оскільки до постійної комісії звернулися жителі громади щодо нецільового використання даної земельної ділянки водного фонду.

Нагадуємо, що пленарне засідання 19 сесії Житомирської районної ради 7 скликання відбудеться 03 серпня 2018 року о 10-00 год. у приміщенні Великого залу засідань.

Ви тут: Головна 27 липня 2018 року відбулось засідання постійної комісії з питань розвитку агропромислового комплексу, земельних відносин та екології районної ради.