Новини

22 травня 2018 року під головуванням депутата районної ради Давидова А.В. відбулося засідання постійної комісії з питань промисловості, будівництва, транспорту, зв'язку та житлово-комунального господарства.

7-18Пром1
7-18Пром2
7-18Пром3

Про стан утримання доріг та реалізацію Програми фінансування робіт з будівництва, реконструкції, ремонту та утримання комунальних, загального користування місцевого та державного значення автомобільних доріг у Житомирському районі на 2016-2020 роки доповідав начальник відділу житлово-комунального господарства та цивільного захисту населення райдержадміністрації Янев Ф.В.


Також він представив проект рішення «Про внесення змін до районної Програми фінансування робіт з будівництва, реконструкції, ремонту та утримання комунальних, загального користування місцевого та державного значення автомобільних доріг у Житомирському районі на 2016-2020 роки», необхідність розроблення якого виникла у зв'язку з реформуванням системи управління дорожнім господарством, а саме передачі автомобільних доріг загального користування місцевого значення зі сфери управління Державного агенства автомобільних доріг України до сфери управління Житомирської обласної державної адміністрації.
Окрім цього було заслухано інформацію про стан виконання Програми поводження з твердими побутовими відходами у Житомирському районі на 2013-2017 роки.
Питання утилізації твердих побутових відходів є важливим для всього району, тому депутати висловили свої думки щодо необхідності налагодження системи роздільного збору та утилізації твердих побутових відходів на території району, тим самим покращивши екологічну ситуацію.
Також депутатами було підтримано та рекомендовано для розгляду на сесії районної ради звернення Президента України до Вселенського Патріарха Варфоломія щодо надання Томосу про автокефалію Православної Церкви в Україні.

Ви тут: Головна 22 травня 2018 року під головуванням депутата районної ради Давидова А.В. відбулося засідання постійної комісії з питань промисловості, будівництва, транспорту, зв'язку та житлово-комунального господарства.