Новини

Інформація щодо пільгового перевезення громадян у 2017 році

З метою надання громадянам, які проживають на території Житомирського району, належних їм згідно чинного законодавства пільг на безплатний проїзд в приміському транспорті, рішенням 9 сесії Житомирської районної ради 7 скликання від 27.02.2017 № 305 затверджена Програма фінансування видатків на компенсаційні виплати за пільговий проїзд окремих категорій громадян автомобільним транспортом на приміських автобусних маршрутах загального користування у Житомирському районі на 2017 рік.
Аналогічні Програми прийняли 10 сільських рад та Станишівська ОТГ. Обсяг коштів, передбачених на реалізацію Програм становив 4,2 млн. грн., в тому числі: районний бюджет – 1,0 млн. грн., селищний та сільські бюджети – 1,3 млн. грн. та бюджет Станишівської ОТГ – 1,9 млн. грн.
Повністю пільговим перевезенням були забезпечені громадяни Станишівської ОТГ, Глибочицької сільської ради.
Новогуйвинською селищною радою були організовані пільгові рейси в середу та в суботу, пільгові рейси організовувались і Вертокиївською сільською радою.
Василівська, Садківська, Високопічська, Заможненська сільські ради забезпечували пільгове перевезення шляхом видачі талонів.
В цілому по району для забезпечення пільгового перевезення громадян, які мають на це право, було використано 3,4 млн. грн.,
в тому числі: районний бюджет – 0,3 млн. грн., селищний та сільські бюджети – 1,2 млн. грн., бюджет Станишівської ОТГ – 1,9 млн. грн.
В розрізі селищної та сільських рад фінансування пільгового перевезення становить: Новогуйвинська селищна рада – 310,0 тис. грн.; Василівська сільська рада – 150,0 тис.грн.; Вертокиївська сільська рада – 69,0 тис.грн.; Високопічська сільська рада – 108,1 тис.грн.; Глибочанська сільська рада – 10,0 тис.грн.; Глибочицька сільська рада – 466,6 тис.грн.; Заможненська сільська рада – 21,8 тис.грн.; Коднянська сільська рада – 2,3 тис. грн.; Левківська сільська рада – 181,4 тис.грн.; Садківська сільська рада – 180,8 тис.грн.

Ви тут: Головна Інформація щодо пільгового перевезення громадян у 2017 році