Новини

Про засідання постійної комісії з гуманітарних питань, охорони здоров’я та соціального захисту населення

В ході підготовки 17 сесії районної ради сьомого скликання 02 березня 2018 року у Малому залі засідань Житомирської районної ради відбулось засідання постійної комісії з гуманітарних питань, охорони здоров'я та соціального захисту населення.
У роботі комісії взяли участь Крутій С.Г. – голова районної ради, Микитюк С. М. – голова райдержадміністрації, – заступник голови районної ради, Вакулюк Л.І. – заступник начальника управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації, Давиденко С.О. – начальник відділу освіти райдержадміністрації, Полозун Л.В.- заступник головного лікаря КУ «Центральна районна лікарня» районної ради, Горбенко Г.В. – головний лікар комунальної установи «Центр первинної медико-санітарної допомоги» районної ради, Черняк А.П. – начальник служби у справах дітей ЖРДА, Мирна І.О. – начальник сектору у справах сім'ї, молоді та спорту райдержадміністрації, депутати районної ради Білецький О.М., Ребдєв Я.А., Парфентієва Т.М., Ржешніовецький І.П. – представник громадської ради при Житомирської облдержадміністрації, працівники виконавчого апарату районної ради, представники засобів масової інформації.


Постійною комісією розглянуто питання, що виносяться на розгляд сесії районної ради, такі як:
1. Про затвердження Положення про порядок використання шкільних автобусів.
2. Про реорганізацію (перетворення) Комунальної установи «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Житомирської районної ради у Комунальне некомерційне підприємство «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Житомирської районної ради
3. Про внесення змін до районної Програми розвитку фізичної культури і спорту на 2017 – 2021 роки
4. Про виконання Програми фінансування видатків на компенсаційні виплати за пільговий проїзд окремих категорій громадян автомобільним транспортом на приміських автобусних маршрутах загального користування у Житомирському районі на 2017 рік.
5. Про затвердження Програми фінансування видатків на компенсаційні виплати за пільговий проїзд окремих категорій громадян автомобільним транспортом на приміських автобусних маршрутах загального користування у Житомирському районі на 2018 рік.
6. Про внесення змін до Заходів щодо реалізації Районної Програми соціальної підтримки сімей загиблих учасників антитерористичної операції, військовослужбовців і поранених учасників АТО та вшанування пам'яті загиблих на 2016-2018 роки.
7. Про виконання Програми надання окремих видів пільг громадянам Житомирського району на 2017 рік.
8. Про стан виконання районної комплексної Програми соціального захисту інвалідів, ветеранів війни та праці, пенсіонерів та незахищених верств населення Житомирського району на 2013-2017 роки.
9. Щодо звернення Житомирської міської ради.
10. Про використання революційного прапора Організації українських націоналістів на території Житомирського району.
11. Про затвердження Меморандуму про співпрацю щодо формування мережі інклюзивно-ресурсних центрів.
12. Про виконання районної цільової соціальної Програми протидії захворюванню на туберкульоз на період 2017-2021 років.
13. Про стан виконання Програми щодо забезпечення громадян, які страждають на рідкісні (орфанні) захворювання, лікарськими засобами та відповідними харчовими продуктами для спеціального дієтичного харчування на 2016-2020 роки.
14. Про виконання районної (комплексної) цільової соціальної Програми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа на 2013-2017 роки та стан соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей та молоді з особливими потребами.
15. Про розгляд звернення Ржешіовецького І.П. щодо реалізації рішення 14 сесії Житомирської районної ради 7 скликання від 03.11.2017р. №487 «Про затвердження Порядку отримання, обліку надходження, зберігання, розподілу, використання благодійних внесків, ведення звітності, здійснення контролю та оприлюднення інформації у сфері благодійної діяльності бюджетних установ і закладів освіти спільної власності територіальних громад сіл, селищ району».
16. «Про внесення змін до Програми надання шефської допомоги військовим частинам на 2017 -2018 роки »
Члени постійної комісії рекомендували винесенні дані питання, на розгляд сесії районної ради.

Ви тут: Головна Про засідання постійної комісії з гуманітарних питань, охорони здоров’я та соціального захисту населення