Новини

Про засідання постійних комісій з питань законності, правопорядку і прав людини, депутатської етики, забезпечення діяльності депутатів та місцевого самоврядування та постійна комісія з питань промисловості, будівництва, транспорту, зв'язку та ЖКГ

зак171
зак172
зак174
зак175
зак176
зак177
зак178
зак179
зак1710

В ході підготовки 17 сесії районної ради сьомого скликання 27 лютого 2018 року у Малому залі засідань Житомирської районної ради відбулись засідання постійних комісій з питань законності, правопорядку і прав людини, депутатської етики, забезпечення діяльності депутатів та місцевого самоврядування та постійна комісія з питань промисловості, будівництва, транспорту, зв'язку та житлово-комунального господарства.

У роботі постійної комісії з питань законності, правопорядку і прав людини, депутатської етики, забезпечення діяльності депутатів та місцевого самоврядування взяли участь Козарчук М. П. – заступник голови
райдержадміністрації, Ходоровська Н.В. – начальник управління фінансів райдержадміністрації, Загоровський В. М. - інспектор загального відділу апарату райдержадміністрації, Вакулюк Л. І. – начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації, Огірчук Ю. В. – головний спеціаліст організаційного відділу апарату райдержадміністрації, та депутати районної ради: Вербило Л.В., Приставський М.М., Рєбдєв Я.А.та Уницький С.О.


Постійною комісією розглянуто 18 питань, що виносяться на розгляд сесії районної ради, такі як:
1. Про затвердження Програми фінансування видатків на компенсаційні виплати за пільговий проїзд окремих категорій громадян автомобільним транспортом на приміських автобусних маршрутах загального користування у Житомирському районі на 2018 рік.
2. Про затвердження Програми зайнятості населення Житомирського району на 2018-2020 роки.
3. Про хід виконання районної Програми удосконалення мобілізаційної підготовки Житомирського району на 2015-2017 роки.
4. Про затвердження районної Програми забезпечення мобілізаційної підготовки Житомирського району на 2018 рік.
5. Про хід виконання Комплексної програми профілактики злочинності у Житомирському районі на 2016-2020 рр.
6. Про участь депутатів районної ради у роботі сесій, постійних комісій ради.
7. Щодо звернення Житомирської міської ради.
8. Про використання революційного прапора Організації українських націоналістів на території Житомирського району.
9. Про втрату чинності угод між районною та сільськими радами.
10.Про затвердження Меморандуму про співпрацю щодо формування мережі інклюзивно-ресурсних центрів.
11.Про затвердження розпоряджень голови районної ради.
12. Про встановлення заступнику голови районної ради надбавки за вислугу років.
13.Про умови оплати праці заступника голови районної ради.
14. Про внесення змін до Положення про матеріальне заохочення працівників виконавчого апарату районної ради та умов оплати праці голови районної ради.
15. Про внесення змін до складу президії районної ради.
16.Про внесення змін до складу постійних комісій районної ради.
17. Про внесення змін до Програми забезпечення відкритості в діяльності
Житомирської районної ради та Житомирської районної державної адміністрації
на 2018-2020 роки.
За результатами голосування комісією не погоджено проект рішення
«Про використання революційного прапора Організації українських націоналістів на території Житомирського району».
Інші питання члени постійної комісії рекомендували винести на розгляд сесії районної ради.
У роботі постійної комісії з питань промисловості, будівництва, транспорту, зв'язку та житлово-комунального господарства взяли : Микитюк С. М. – голова райдержадміністрації, Козарчук М. П. – заступник голови райдержадміністрації, Ходоровська Н.В. – начальник управління фінансів райдержадміністрації, Янев Ф. В. - начальник відділу житлово-комунального господарства та цивільного захисту населення райдержадміністрації, Вакулюк Л. І. – начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації.
Постійною комісією розглянуто 5 питань, що виносяться на розгляд сесії районної ради, такі як:
1. Про затвердження Програми фінансування видатків на компенсаційні виплати за пільговий проїзд окремих категорій громадян автомобільним транспортом на приміських автобусних маршрутах загального користування у Житомирському районі на 2018 рік.
2. Про внесення змін до районної Програми стимулювання населення, ОСББ, ЖБК Житомирського району щодо ефективного використання енергетичних ресурсів та енергозбереження на 2015-2018 роки.
3. Про затвердження районної Програми утримання житлово-комунального господарства та благоустрою населених пунктів Житомирського району на 2018 – 2020 роки.
4. Про внесення змін до районної Програми фінансування робіт з будівництва, реконструкції, ремонту та утримання комунальних, загального користування місцевого та державного значення автомобільних доріг у Житомирському районі на 2016-2020 роки.
5. Щодо звернення Житомирської міської ради.
Члени постійної комісії рекомендували винесенні дані питання, на розгляд сесії районної ради.
Нагадаємо, що засідання постійних комісій триватимуть пдо 6 березня 2018 року, а сесія районної ради відбудеться 14 березня 2018 року о 10-00 год. у приміщенні Великого залу Житомирської районної ради, за адресою: м.Житомир, вул. Л.Українки, 1.

Ви тут: Головна Про засідання постійних комісій з питань законності, правопорядку і прав людини, депутатської етики, забезпечення діяльності депутатів та місцевого самоврядування та постійна комісія з питань промисловості, будівництва, транспорту, зв'язку та ЖКГ