Новини

Про скликання сімнадцятої сесії районної ради 7 скликання

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної ради

від «13» лютого 2018 року № 07– ОД

Про скликання сімнадцятої
сесії районної ради 7 скликання

Відповідно до ст.46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Регламенту Житомирської районної ради 7 скликання, враховуючи подані розробниками проекти рішень:
1. Скликати сімнадцяту сесію районної ради 7 скликання, пленарне засідання якої провести 14 березня 2018 року о 10 годині у приміщенні Великого залу засідань районної ради.
2. На сесію внести наступні питання:

1. Інформація Житомирської районної територіальної виборчої комісії про заміщення депутатів замість вибулих та визнання їх повноважень.
2. Про інформацію керівника Житомирської місцевої прокуратури про результати діяльності на території Житомирського району.
3. Про хід виконання Комплексної програми профілактики злочинності у Житомирському районі на 2016-2020 рр.
4. Про затвердження Положення про порядок використання шкільних автобусів.
5. Про затвердження районної Програми забезпечення мобілізаційної підготовки Житомирського району на 2018 рік.
6. Про затвердження районної Програми утриманя житлово-комунального господарства та благоустрою населених пунктів Житомирського району на 2018 – 2020 роки.
7. Про затвердження районної Програми сприяння публічності та розвитку казначейського обслуговування на території Житомирського району на 2018-2020рр. «Доступне казначейство».
8. Про затвердження Програми фінансування видатків на компенсаційні виплати за пільговий проїзд окремих категорій громадян автомобільним транспортом на приміських автобусних маршрутах загального користування у Житомирському районі на 2018 рік.
9. Про затвердження Програми зайнятості населення Житомирського району на 2018-2020 роки.

10. Про внесення змін до Заходів щодо реалізації Районної Програми соціальної підтримки сімей загиблих учасників антитерористичної операції, військовослужбовців і поранених учасників АТО та вшанування пам'яті загиблих на 2016-2018 роки.
11. Про внесення змін до районної Програми стимулювання населення, ОСББ, ЖБК Житомирського району щодо ефективного використання енергетичних ресурсів та енергозбереження на 2015-2018 роки.
12. Про внесення змін до районної Програми фінансування робіт з будівництва, реконструкції, ремонту та утримання комунальних, загального користування місцевого та державного значення автомобільних доріг у Житомирському районі на 2016-2020 роки.
13. Про внесення змін до районної Програми розвитку фізичної культури і спорту на 2017 – 2021 роки.
14. Про внесення змін до рішення 15 сесії районної ради 7 скликання від 22.12.2017р.№519 «Про визначення розміру фінансових ресурсів на виконання у 2018 році Програми про кошти для забезпечення виконання депутатських повноважень та порядок їх використання на 2018-2020 роки».
15. Про скасування рішення 8 сесії 7 скликання від 15.12.2016р. «Про бюджет участі (громадський бюджет) у Житомирському районі».
16. Про використання революційного прапора Організації українських націоналістів на території Житомирського району.
17. Про затвердження звіту про виконання районного бюджету за 2017 рік.
18. Про затвердження розпоряджень голови райдержадміністрації.
19. Про внесення змін до районного бюджету на 2018 рік.
20. Про реорганізацію (перетворення) Комунальної установи «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Житомирської районної ради у Комунальне некомерційне підприємство «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Житомирської районної ради.
21. Про внесення змін до рішення 14 сесії 7 скликання №472 «Про співфінансування проекту на 2018 рік.
22. Про передачу прав засновника закладів освіти Оліївській та Глибочицькій сільським радам ОТГ.
23. Про безоплатну передачу приміщень закладів освіти та закладів охорони здоров'я Оліївській сільській раді ОТГ.
24. Про передачу майна Оліївській сільській раді ОТГ.
25. Про безоплатну передачу приміщень закладів освіти Глибочицькій сільській раді ОТГ.
26. Про затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, що передаються в оренду та/або перебувають у власності юридичних та фізичних осіб для різних потреб, визначених законодавством. За межами населених пунктів району.
27. Про затвердження розпоряджень голови районної ради.
28. Про втрату чинності угод між районною та сільськими радами.
29. Про затвердження Меморандуму про співпрацю щодо формування мережі інклюзивно-ресурсних центрів.
30. Щодо звернення Житомирської міської ради.
31. Про обрання заступника голови Житомирської районної ради.
32. Про внесення змін до складу президії районної ради.
33. Про внесення змін до складу постійних комісій районної ради.
34. Про встановлення надбавки за вислугу років та умов оплати праці заступнику голови районної ради.
35. Про внесення змін до Положення про матеріальне заохочення працівників виконавчого апарату районної ради та умов оплати праці голови районної ради.
36. Різне.

3. Засідання постійних комісій провести за окремим графіком.

4. Організаційному відділу виконавчого апарату районної ради забезпечити доведення даної інформації до депутатів районної ради та мешканців району шляхом розміщення відповідної інформації у районній газеті «Приміське життя», на офіційному веб-сайті районної ради, інформаційному стенді районної ради та оприлюднення даного розпорядження на офіційному веб-сайті та інформаційному стенді районної ради.

5. На засідання запросити депутатів обласної ради, голову райдержадміністрації, заступника голови райдержадміністрації, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, керівників правоохоронних органів, інших районних служб, комунальних установ, підприємств, закладів та організацій, сільських та селищного голів, засоби масової інформації.

6. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

Голова районної ради С.Г. Крутій

Ви тут: Головна Про скликання сімнадцятої сесії районної ради 7 скликання