Новини

Щиро вітаємо з 60-річчям від дня створення Комунальної установи «Центральна районна лікарня» Житомирської районної ради!

ЦРЛ

Завдяки медичним працівникам району вдалося зберегти охорону здоров'я як галузь. І в цьому заслуга кожного лікаря, медичної сестри, санітарки, тому що без кваліфікованих фахівців своєї справи, без відданих медицині людей, вирішити завдання збереження і зміцнення здоров'я населення району неможливо.
Бажаємо Вам міцного здоров'я, успіхів, наснаги, достатку та доброго настрою.
Хай усе добре, зроблене з душею та натхненням, повертається до вас сторицею, кожна мить життя радує своєю неповторністю!
Міцного всім здоров'я, плідної та наполегливої праці, миру, натхнення та вагомих здобутків на ниві вітчизняної охорони здоров'я! Хай ваш високий професіоналізм, доброта, чуйність, відданість найгуманнішій у світі професії вселяє надію на впевненість у завтрашній день, дарує заслужену шану й авторитет, а клятва Гіппократа ніколи не буде обтяжливим обов'язком, а лише приємною місією!

Ви тут: Головна Щиро вітаємо з 60-річчям від дня створення Комунальної установи «Центральна районна лікарня» Житомирської районної ради!