Новини

У третю неділю вересня відзначається день, який присвячений турботливим господарям лісу - День працівника лісу!

День Лісу

Шановні працівники та ветерани лісового господарства!


Ваша професія — одна з найважливіших на Землі, оскільки ліси - це прекрасний, здібний до відтворення природний комплекс, надійний екологічний щит, який захищає природу і забезпечує охорону здоров'я людини.
Для України це безцінний дар, особливе багатство.
Примножуючи своєю невтомною і наполегливою працею лісовий фонд України, лісівники збільшують багатство лісів, стежать за тим, щоб лісові ресурси були використані раціонально і за призначенням, забезпечують надійний захист земельних угідь, поліпшують екологічний стан довкілля, нарощують та забезпечують потреби суспільства у різноманітній лісовій продукції.

Для нас та наших нащадків ліси завжди будуть живим свідченням Вашої самовідданої праці.
Переконані, що ваші професіоналізм, уміння та працелюбність сприятимуть гідному виконанню поставлених завдань на благо процвітання України.

Щиро бажаємо вам і вашим родинам миру, міцного здоров'я, щастя, добра та достатку, родинного благополуччя, нових успіхів у праці, віри і наполегливості у досягненні поставленої мети, невичерпної енергії та успіхів на благо України.

Ви тут: Головна У третю неділю вересня відзначається день, який присвячений турботливим господарям лісу - День працівника лісу!