Новини

04 серпня 2017 року відбулося пленарне засідання дванадцятої сесії Житомирської районної ради, до порядку денного якої було включено 72 питання.

unnamed 1
unnamed 2
unnamed 3
unnamed

     04 серпня 2017 року відбулося пленарне засідання дванадцятої сесії Житомирської районної ради, до порядку денного якої було включено 72 питання.
У роботі сесії взяли участь голова районної ради С.Крутій, заступник голови районної ради О. Білецький, голова райдержадміністрації С.Микитюк, начальники управлінь та відділів райдержадміністрації, сільські голови, керівники установ, підприємств та організацій району, представники засобів масової інформації. Для участі у роботі сесії зареєструвались 30 депутатів із 36. 
      Головними питаннями сесії, які активно обговорювались на постійній комісії з гуманітарних питань, охорони здоров'я та соціального захисту населення були питання надання погоджень на переукладення контрактів з керівниками загальноосвітніх навчальних закладів району, а також призначення головного лікаря комунальної установи «Центральна районна лікарня» Житомирської районної ради.


    За результатами голосування з даних питань було надано погодження на продовження контрактів із директорами 21 загальноосвітнього навчального закладу, 2 позашкільними закладами, та призначено Т. Собка головним лікарем комунальної установи «Центральна районна лікарня» Житомирської районної ради.
Серед кадрових змін, які були прийняті на 12 сесії Житомирської районної ради, було і питання призначення О.Назарчук директором комунального закладу «Районний будинок культури».
     На сесії депутатами було затверджено ряд програм, які презентував начальник відділу житлово-комунального господарства та цивільного захисту населення райдержадміністрації Ф. Янев, зокрема, районну цільову програму підтримки індивідуального житлового будівництва на селі «Власний дім» на період 2017-2020 років та Комплексну програму підтримки розвитку цивільного захисту населення Житомирського району на 2017-2018 роки.
Головою районної ради С. Крутієм було презентовано Районну комплексну програму розчищення та регулювання русел річок і водойм в адміністративно-територіальних межах Житомирського району, відновлення і підтримання сприятливого їх гідрологічного та санітарного стану на 2017-2020 роки, яка отримала підтримку депутатів районної ради. Також депутатами було схвалено Районну цільову соціальну Програму протидії захворюванню на туберкульоз на період 2017-2021 роки.
Крім цього, внесено зміни до ряду програм, які діють в Житомирському районі, а також розглянуто питання про передачу Станишівській сільській раді об'єднаної територіальної громади майна, приміщень закладів охорони здоров'я та прав засновника закладів освіти, затверджено план роботи районної ради на ІІ півріччя 2017 року, технічні документації з визначення нормативної грошової оцінки земель, надано згоду комунальному підприємству «Центральна районна аптека №118» Житомирської районної ради на продаж нерухомого майна та прийнято рішення про реорганізацію Миролюбівської ЗОШ І-ІІІ ступенів на загальноосвітню школу І-ІІ ступенів.
Одноголосно депутати підтримали рішення про нагородження посмертно А.Потєхіна, жителя с.В.Піч, учасника Антитерористичної операції – найвищою відзнакою Житомирської районної ради «Честь і слава Житомирського району».
     Депутатським корпусом Житомирської районної ради було затверджено внесення змін до районного бюджету на 2017 рік, ухвалено звернення до Житомирської обласної ради, Житомирської облдержадміністрації та Житомирської райдержадміністрації про скасування розпорядчих документів щодо умов допорогових закупівель та звернення до Кабінету Міністрів України щодо вирішення пільгового медичного забезпечення постраждалих внаслідок аварії на ЧАЕС громадян, а також підтримано рішення Житомирської обласної ради щодо недовіри Головному управлінню Держгеокадастру у Житомирській області.

Ви тут: Головна 04 серпня 2017 року відбулося пленарне засідання дванадцятої сесії Житомирської районної ради, до порядку денного якої було включено 72 питання.