Новини

В ході підготовки 12 сесії районної ради сьомого скликання 24 липня 2017 року відбулось засідання постійної комісії з питань законності, правопорядку і прав людини, депутатської етики, забезпеченнядіяльності депутатів та місцевого самоврядування

unnamed 5
unnamed 3
unnamed 2
unnamed 4
unnamed 6
unnamed 1

В ході підготовки 12 сесії районної ради сьомого скликання 24 липня 2017 року у Малому залі засідань Житомирської районної ради відбулось засідання постійної комісії з питань законності, правопорядку і прав людини, депутатської етики, забезпечення діяльності депутатів та місцевого самоврядування.

У роботі комісії взяли участь Крутій С.Г.- голова районної ради, Микитюк С. М. -голова райдержадміністрації, Ходоровська Н.В. – начальник управління фінансів райдержадміністрації, Загоровський В. М. - інспектор загального відділу апарату ЖРДА, Цьмох О.Р. - заступник Станишівського сільського голови ОТГ та депутати районної ради: Мусійчук Р. М., Рєбдєв Я.А., Парфентієва Т.М. та члени постійної комісії: Вербило Л.В., Приставський М.М., Рожко В.О.

Постійною комісією розглянуто 10 питань, що виносяться на розгляд сесії районної ради, такі як:


1. Про стан виконання програми удосконалення мобілізаційної підготовки Житомирського району на 2015-2017 роки.
2. Про внесення змін до Програми забезпечення відкритості в діяльності Житомирської районної ради та Житомирської районної державної адміністрації на 2015-2017 роки.
3. Про затвердження розпоряджень голови районної ради.
4. Про план роботи районної ради на ІІ півріччя 2017 року.
5. Про угоду між районною та сільськими радами об'єднаних територіальних громад Житомирського району.
6. Про встановлення голові районної ради Крутію С.Г. надбавки за вислугу років та внесення змін до рішення районної ради від 15.12.2016р.
№ 277 «Про умови оплати праці голови районної ради».
7. Щодо здійснення допорогових закупівель.
8. Про звернення до Житомирської обласної ради, Житомирської облдержадміністрації та Житомирської райдержадміністрації про скасування розпорядчих документів щодо умов допорогових закупівель.
9. Щодо звернення депутатів Житомирської районної ради до Житомирської обласної державної адміністрації з клопотанням при укладенні договорів на перевезення пасажирів по Житомирському району запровадити безконтактну систему оплати за проїзд шляхом встановлення у громадському транспорті валідаторів.
10. Про стан виконання звернень районної ради, що були прийняті на попередніх пленарних засіданнях.
Члени постійної комісії рекомендують винесенні питання, які розглянуті постійною комісією на затвердження сесії районної ради.
Нагадуємо, що засідання постійних комісій триватимуть до 1 серпня, а сесія районної ради відбудеться 04 серпня 2017 року о 10-00 год. у приміщенні Великого залу Житомирської районної ради, за адресою: м.Житомир, вул. Л.Українки, 1.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ви тут: Головна В ході підготовки 12 сесії районної ради сьомого скликання 24 липня 2017 року відбулось засідання постійної комісії з питань законності, правопорядку і прав людини, депутатської етики, забезпеченнядіяльності депутатів та місцевого самоврядування